Primarul Robu după ce noul operator de salubrizare stradală și-a început activitatea:...

Primarul Robu după ce noul operator de salubrizare stradală și-a început activitatea: „Timișoara va fi în curând de o curățenie exemplară”

0
DISTRIBUIȚI

salubrizare stradala

Nicolae Robu s-a lăudat, în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că Timișoara va fi un model de oraș curat, în perioada următoare. Asta după ce, în această săptămână, noul operator de salubrizare stradală, Brantner, a început activitatea, deocamdată doar în zona centrală a orașului.

„Timișoara va fi în curând de o curățenie exemplară! Ieri, 03.04.2019, și-a început activitatea în Timișoara -activitate de salubrizare- firma austriacă Brantner, care a câstigat a doua licitație organizată de Primărie pentru curățenia stradală -la prima nu s-a prezentat nimeni, de asta am avut probleme cu curățenia stradală, reamintesc, nicidecum pentru că cineva ar fi neglijat-o!-.


Alt nivel tehnologic, altă abordare! Timișoara va fi în curând model de oraș curat! Continuăm de-acum, la alt nivel, campania Timișoara curată”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că, timp de câteva luni, curățenia a lăsat de dorit pe străzile Timișoarei, după ce Horticultura s-a ocupat de acest serviciu de salubrizare. În luna februarie, Primăria Timișoara a semnat contractul cu noul operator de salubrizare stradală, care a câștigat a doua licitație organizată de municipalitate, SC Brantner Servicii Ecologice SRL. Operatorul va avea sarcina de a goli coșurile de gunoi și să măture străzile. Contractul cadru a fost semnat pe o perioadă de patru ani, valoarea acestuia fiind de aproape 73 de milioane de lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.