Radu Țoancă, omul de încredere al primarului Robu, revine în PSD ca...

Radu Țoancă, omul de încredere al primarului Robu, revine în PSD ca să supervizeze campania pentru europarlamentare. Ce planuri politice are pentru 2020

2
DISTRIBUIȚI

Fostul consilier local social-democrat Radu Țoancă, omul căruia primarul liberal Nicolae Robu, i-a dat de aproape trei ani pe mână clubul sportiv municipal al Timișoarei, se reîntoarce în PSD cu gânduri mari. Vă reamintim că Țoancă a fost cel care a condus grupul de consilieri locali ai PSD și de-a lungul timpului a fost extrem de apropiat de Robu, în noiembrie 2015 demisionând din partid pentru a prelua conducerea SCM Timișoara. După ce l-a acuzat pe Robu că are ”discurs băsist”, când a trecut arme și bagaje în echipa primarului liberal, Țoancă a susținut că ”e mai democratic.


Pe viitor, nu am garanţia că lucrurile nu se vor schimba (…) Nu pot să fiu chiar atât de spălat pe creier şi să nu apreciez implicarea Consiliului Local Timişoara şi a lui Nicolae Robu în sport, în ultimii trei ani şi jumătate”.

Contactat de PRESSALERT.ro și întrebat dacă s-a reînscris în PSD, Radu Țoancă a susținut că ” nu încă. Probabil în perspectiva alegerilor de anul viitor. Într-adevăr, voi superviza o zonă din Timișoara la alegerile europarlamentare pentru PSD, dar nu ca membru de partid. Sunt oameni puși care nu sunt în prim plan – oameni de afaceri, directori, oameni de cultură. Am avut discuții informale, încă de anul trecut, cu președintele Călin Dobra, cu secretarul general Adrian Negoiță. Decizia o s-o iau în toamnă ca să mă întorc în PSD și să intru din nou în alegeri pentru un post de consilier local, anul viitor. Nu am plecat la alt partid, nu am votat alt partid. Am avut o colaborare bună și am cu primarul Robu la clubul sportiv, unde am considerat că nu trebuie să amenstecăm politica”.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, a confirmat întoarcerea lui Radu Țoancă, susținând că ”aștept mai mute detalii de la Adi Negoiță. S-a reînscris în partid. Am înțeles că nu și-a dat, de fapt, niciodată demisia din PSD. A primit responsabilități pe un cartier”.

 

2 COMENTARII

  1. Poate ne invata domnul Toanca cum ” a strans ” ban public in conturile externe! Pentru presa romana e lipsa de interes insa noua guvernare Trump ” verifica” conturile strainilor depozitate prin interpusi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.