Condamnare definitivă pentru Liviu Dragnea: 3 ani și 6 luni de închisoare...

Condamnare definitivă pentru Liviu Dragnea: 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1406985297">

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Judecătorii au mai decis condamnarea Olguței Șefu la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz in serviciu, achitarea lui Valentina Marica pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Constantin Balaban la un an cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Gheorge Nicușor la 3 luni cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea Adrianei Botorogeanu la doi ani de închisoare cu suspendare, condamnarea Rodicăi Miloș la 3 ani cu suspendare, condamnarea lui Ionel Marineci la 3 ani cu suspendare.

În cazul fostei soții a lui Liviu Dragnea, magistrații au dispus achitarea pentru abuz în serviciu după ce pe fond judecătorii au hotărât încetarea procesului penal.

În primă instanță, Dragnea fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, dar a atacat sentința.

1 COMENTARIU

  1. Acuma ce sa creada un functionaras de la stat? Ca daca-si angajeaza o ruda, un prieten la stat face puscarie? Sau doar daca supara pe cine nu trebe? Ca altfel ar trebui sa avem sute de mii de detinuti.
    Daca-l prindea pe dragnea ca a furat cateva milioane de euroi, si-l baga la bulau pentru asta, atunci era ceva. Sau pe altu. Da nici macar un singur hot nu a fost prins. Si s-au furate sute de miliarde nu de milioane. Pe toti pe care i-au arestat, i-au luat pentru maruntisuri. Politie politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.