Ministrul Finanțelor despre protestestatarii care au întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă: „Auziți ce...

Ministrul Finanțelor despre protestestatarii care au întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă: „Auziți ce strigă, UE USR și UE PNL”. Ce spune despre numirea Netei Șaptebani la conducerea vămilor din vestul țării VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre demnitarii care au însoțit-o pe premierul Viorica Dăncilă în vizita din Timiș a fost ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro despre numirea Netei Șaptebani la conducerea Direcției Regionale Vamale Timișoara, ministrul a evitat orice fel de răspuns, chiar dacă șefii direcțiilor vamale sunt în subordinea sa.


„Nu mă ocup eu de numirea la vârf. Nu numesc eu pe nimeni, citiți regulile. Mai bine mă întrebați de vremea de afară, e frumos, e Ziua Regalității, ieri a fost Ziua Europei”, a spus Teodorovici.

Ministrul Finanțelor a schimbat rapid subiectul, încercând să-i ironizeze pe manifestanții care îi huiduiau pe pesediști. „Țipă contra PNL și USR, auziți ce țipă? Mai bine îi întrebați de ce țipă contra PNL și USR. I-auziți ce strigă, UE USR”, a spus Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.