Sărbătoare în Valea Domanului: CSM Reşiţa a promovat în Liga a II-a...

Sărbătoare în Valea Domanului: CSM Reşiţa a promovat în Liga a II-a după ce a învins-o pe ACS Dumbrăviţa GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1710845123">
Foto: Gabriel Brezeanu

Arena „Mircea Chivu” din Reşiţa a fost luată ieri seară cu asalt de fanii rosso-neri. După două tentative eşuate, CSM Şcolar a câştigat în sfârşit seria a IV-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu 2-0 în faţa Dumbrăviţei, revelaţia timişeană care ocupa locul 2 înaintea jocului direct.

Reşiţenii au umplut pe jumătate bătrâna arenă din Valea Domanului şi atmosfera a fost una ca-n vremurile bune. Gazdele s-au mobilizat exemplar, au vândut din timp bilete la probabil cel mai intens mediatizat meci din Caraş din ultimii ani şi elevii lui Leontin Doană au fost purtaţi către victoria finală.

Scorul a fost deschis de Dumitru Ene în minutul 14, dintr-un penalty obţinut de Velcotă. Mai mult, oaspeţii au rămas înainte de pauză în zece oameni după eliminarea lui Telescu. În spaţiul umplut de ultraşi se declanşase deja fiesta. În repriza a doua Alin Babei a risipit orice emoţie cu golul de 2-0 din minutul 73.

Reşiţa revine pe firmamentul Ligii a II-a după trei ani, de la plecarea nereuşitului „implant” Metalul la Ghermăneşti. În paralel cu ultimul sezon al actualei Sportul Snagov în Banat comunitatea locală susţinea deja proiectul CSM Şcolar aflat atunci la nivelul Ligii a IV-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.