A început perioada vacanțelor: aproape 1,6 milioane de persoane au tranzitat frontiera...

A început perioada vacanțelor: aproape 1,6 milioane de persoane au tranzitat frontiera în ultima săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Peste 1,5 milioane de oameni, români și străini, au trecut prin punctele de trecere a frontierei în ultima săptămână, cei mai mulți fiind cei care au ieșit din țară, potrivit Poliției de Frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră, în perioada 23 – 30 iunie, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut 1.597.000 persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 780.000 pe sensul de intrare şi 817.000 pe cel de ieşire din ţară.

De asemenea, peste 372.000 mijloace de transport au trecut prin vămile române, între care 177.000 pe sensul de intrare și 195.000 pe sensul de ieșire din țară.

Polițiștii de frontieră transmit că informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.


Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.