Revenire în conducerea lui ASU Politehnica: Sorin Boiangiu e noul manager sportiv...

Revenire în conducerea lui ASU Politehnica: Sorin Boiangiu e noul manager sportiv al alb-violeţilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica a făcut o mutare importantă la nivelul staff-ului. În condiţiile în care transferurile realizate până acum nu au rupt gura târgului, la alb-violeţi a revenit Sorin Boiangiu în postura de manager sportiv. Cu el la timonă „Băieţii în ghete” au promovat în Liga a III-a în ediţia 2014-15.

Boiangiu (42 ani) a fost manager sportiv la Dunărea Călăraşi, club cu care a reuşit accederea în elită alături de Dan Alexa.


Înainte de primul mandat la ASU Poli a mai fost conducător la Viitorul Sânandrei în Liga a III-a iar ca jucător a activat la mai multe echipe din zonă, inclusiv UMT şi CFR.

„Soca” a rămas în memoria fanilor din perioada D-ului, când ASU Politehnica a promovat în C având în componenţă jucători mult peste nivelul judeţului (inclusiv Drăghici şi Naidin). Sebastian Novovic, liderul Druckeria, spune că Boiangiu are mai multe atribuţii, dar admite că nici capitolul achiziţii nu e încheiat. „Vom vedea, probabil vor mai fi, Cosmin Petruescu va decide”, a precizat „Mihalcea”.

În ultima perioadă atribuţiile de manager sportiv i-au revenit lui Marius Cociu, care rămâne în club pe funcţia de director sportiv. Cele mai sonore achiziţii făcute de alb-violeţi în vară au fost sosirile lui Sabin Lupu (ex-Filiaşi, U Craiova) şi Mario Contra (ACS Poli).

ASU Politehnica se află de ieri într-un stagiu centralizat la Sântămăria-Orlea în judeţul Hunedoara. Cantonamentul se va încheia pe 13 iulie cu un amical împotriva divizionarei C CS Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.