Fetiță de șase ani, agresată sexual de un bătrân de 80 de...

Fetiță de șase ani, agresată sexual de un bătrân de 80 de ani, tatăl unui fost șef de poliție din Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Incident șocant într-un sat din vestul țării. O fetiță de doar șase ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, a fost agresată sexual de un vecin, în vârstă de 80 de ani, care este tatăl unui fost șef de poliție din județul Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, totul s-a întâmplat în data de 28 iunie, când fetița a fost lăsată acasă, cu vecinul de 80 de ani, de către părinții care au plecat pe câmp, la munci agricole. După ce a fost agresată sexual, micuța, de rușine, nu a spus nimănui ce s-a întâmplat. Totuși, după incident, fetița a sângerat, motiv pentru care mama ei a dus-o la spital, însă părinții acesteia nu au depus nicio plângere la Poliție. De altfel, în acest caz urmează să fie audiați inclusiv medicii care au consultat-o pe fetiță.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, totul a ieșit la iveală ieri, după ce oamenii legii s-au autosesizat.

„În data de 06.08.2019, polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceș.


Din primele cercetări, se pare că fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2019 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani (însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată). Bărbatul ar fi profitat de circumstanța că se afla cu minora la domiciliul său, în timp ce părinții micuței prestau activități agricole. In cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.

Și mai scandalos este faptul că agresorul, Nicolae Costoia, este tatăl unui fost șef de poliție din Timiș. Este vorba de Eugen Costoia, care a fost șef al Poliției Sânnicolau Mare, schimbat din funcție în anul 2013, după ce fiul său a fost implicat într-un scandal, alături de alte persoane, într-un bar.

La ora transmiterii acestei știri, bătrânul este audiat, urmând să se decidă dacă va fi reținut sau nu. Agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la șapte ani.

4 COMENTARII

    • Cine e mai gunoi?Cel care cere,sau cel care da?
      Eu cred ca sunt la fel de gunoaie sociale.
      I-ai dat pentru ca sa nu iti aplice legea,ca e evident ca erai in ilegalitate…deci…?Cine e mai gunoi?

  1. Băi dă-l dreacu de moș! La 80 de ani mai poate face sex? Are forță inima sa-i pompeze sînge-n instalație? Prostata cit o are? Cît mingea de handbal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.