Bătaie de joc – Primăria Timișoara lansează în august selecția pentru finanțarea...

Bătaie de joc – Primăria Timișoara lansează în august selecția pentru finanțarea proiectelor sportive din acest an

0
DISTRIBUIȚI

teren fotbal

Haos în Primăria Timișoara – reprezentanții municipalității s-au trezit abia la mijlocul lunii august să facă primele demersuri pentru a le acorda un sprijin financiar instituțiilor care organizează proiecte sportive în acest an.

Astfel, ieri, pe site-ul instituției, a fost postat Anunțul de participare privind depunerea de proiecte de activitate sportivă pentru finanțarea de la bugetul local a proiectelor inițiate de către structuri sportive de drept public pe anul 2019.


Prin urmare, reprezentanții municipalității invită solicitații să depună documentația necesară în scopul atribuirii contractelor de finanțare.

În total, Primăria Timișoara a alocat pentru proiectele sportive o sumă de 250.000 lei. „Durata acțiunilor cuprinse în proiect: 01.10.2019-08.12.2019. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 16.09.2019 orele 16:00”, scrie în anunț.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect este 16 septembrie, la ora 16.00. Evaluarea și selecția proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare, analiză și selecție, în perioada 17 – 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.