ASU Politehnica pierde şi în Regie, după un joc chinuitor. Călin Jurj...

ASU Politehnica pierde şi în Regie, după un joc chinuitor. Călin Jurj a părăsit terenul cu ambulanţa

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a cedat la limită, pe tabelă, pe terenul Rapidului, „exilat” în Regie. A fost un 0-1 după un autogol venit în momentul în care gazdele evoluau în inferioritate numerică. Călin Jurj a fost lovit puternic în zona capului de Rareş Lazăr şi a părăsit terenul cu ambulanţa. Giuleşteanul a fost eliminat în cele din urmă, dar acest lucru nu i-a ajutat deloc pe elevii lui Cosmin Petruescu.

Alb-violeţii au fost aproape complet absenţi pe faza ofensivă în prima parte. Trip a încercat un şut de la distanţă în minutul 9, dar apoi „Băieţii în ghete” au rămas în expectativă pe partea defensvă, fără prea multe tentative în jumătatea adversă. Şapte minute mai târziu gazdele puteau deschide scorul după o gafă. Scutaru a protejat pentru Murariu, Labeau a furat balonul iar fundaşul timişorean s-a interpus ca la hochei pentru a salva poarta. Acelaşi jucător francez a fost pericolul numărul 1. În minutul 23 Labeau a fost blocat dar Roskopf a fost aproape de o reluare cu capul pe poartă pe continuare.

Finalul reprizei a adus un asalt al giuleştenilor, cu Hlistei de fiecare dată la finalizare.


Dar de fiecare dată, fie că a fost bara transversală (min. 40) sau braţul lui Scutaru (42), în careu, fază trecută cu vederea de arbitru, mingea nu a intrat în poarta lui Murariu.

Partea secundă s-a desfăşurat după coordonate asemănătoare. Rapidul a presat mai mult, iar Mallo a şi introdus mingea în poartă în minutul 53, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Două minute mai târziu Labeau a insistat să finalizeze tot el şi a trimis peste din întoarcere.

Accidentare groaznică

Minutul 74 a adus şi o fază în jumătatea adversă, dar nedorită, căci Rareş Lazăr a intrat extrem de tare asupra lui Jurj, care a rămas întins pe teren şi a părăsit în cele din urmă cu ambulanţa gazonul. După ce iniţial a văzut „galben”, Lazăr, şi el lovit, a fost eliminat. Pe reluare se vede cum rapidistul l-a lovit în faţă pe alb-violet. Jurj a fost inconştient iniţial, dar şi-a recăpătat cunoştinţa.

Până la urmă minutul 82 a adus şi golul. O centrare a lui Oanea pe jos, mingea a fost deviată de Mera şi Scutaru a trimis involuntar mingea în poartă. Cu toate poticnelile şi lipsurile din ofensivă, ASU Poli putea egala în minutul 90, dar lovitura de cap a lui Piţigoi nu a găsit ţinta. Prelungirile, deşi generoase, s-au scurs fără ca alb-violeţii să mai fie periculoşi. Mai mult, Dulca a fost aproape de 2-0, dar Murariu s-a opus.

ASU Poli rămâne cu doar trei puncte, Rapid a acumulat 7 şi iubire a fost doar în tribune, acolo unde gazdele au dedicat „frăţiei” o coregrafie cu mesajul: „Ne leagă golăneala, le leagă berea, ne leagă strada şi din când în când ne mai leagă şi garda!”.

Rapid: Al. Tătaru – I. Voicu (cpt.), B. Manole, Mallo, Oanea – Pănoiu, R. Lazăr, Djuric (62, Al. Dulca) – Labeau, Roskopf (52, Dodoi), Hlistei. Antrenor: Daniel Pancu.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj (79, Piţigoi), Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Coadă – Trip (46, C. Popescu), Ignea, Schieb (64, Manea) – Axente. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.