SCM Politehnica s-a despărţit de un jucător important. A marcat peste 200...

SCM Politehnica s-a despărţit de un jucător important. A marcat peste 200 de goluri pentru alb-violeţi

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu va mai miza în noul sezon pe serviciile internaţionalului sârb Milos Orbovic. Gruparea timişoreană a anunţat azi despărţirea de cel care a contribuit la parcursul de succes din ediţia trecută, încheiată şi cu un trofeu în vitrină.

Orbovic (25 ani), inter dreapta, se prezentase la reunirea alb-violeţilor, dar nu s-a dezechipat, acuzând o accidentare.


Handbalistul care la începutul anului a făcut parte din reprezentativa Serbiei la Cupa Mondială a ajuns la un acord cu Poli şi pleacă în această vară de pe Bega.

„Îi mulțumim jucătorului sârb pentru cele două sezoane petrecute în tricoul alb-violet! A contribuit din plin la reușitele formației bănățene; cu 130 de goluri marcate în sezonul 2017-2018 a fost al doilea marcator al lotului, iar cu aproape 100 de reușite în campionatul 2018-2019 a fost al treilea în clasamentul marcatorilor.
În martie 2019, a fost printre cei care a adus Cupa României la Timișoara!
Multă baftă, în tot ceea ce urmează pentru tine, Milose!”, se arată în comunicatul clubului.

SCM Politehnica s-a mai despărţit în această pauză competiţională de Cătălin Furak (Făgăraş), Alin Şania (Buzău) şi Santeiu (Reşiţa). Timişorenii sunt în perioada destinată jocurilor de pregătire, în weekend sunt programate două jocuri în Ungaria cu Oroshaza, pe 9 şi 10 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.