Se deschid cele patru puncte de colectare gratuită a gunoiul, la Timișoara

Se deschid cele patru puncte de colectare gratuită a gunoiul, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Ultima măsură aprobată de consilierii locali cu scopul reducerii numărului de rampe clandestine de gunoi din Timișoara va fi pusă în practică începând de mâine. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că vor fi deschise patru puncte de colectare gratuită a deșeurilor în tot atâtea zone din oraș.

„Începând de mâine, un nou serviciu gratuit oferit de primărie populației, în cadrul campaniei «Timișoara curată». Am declarat repetat că vrem ca orașul nostru să devină model de oraș curat. Oricine a putut vedea în ultimul timp progresele făcute pe acest drum.


Dar tot ce s-a făcut bun este umbrit de depunerile clandestine de diverse deșeuri, care continuă să apară în diverse puncte ale orașului. Ei bine, vrem să le lichidăm și le vom lichida! În acest sens, pe de o parte, vom deschide de mâine 4 puncte în care cetățenii vor putea depune gratuit, civilizat, ceea ce până acum găseam prin așa-numitele rampe clandestine, iar pe de altă parte, vom continua să supraveghem zonele predilecte cu polițiști în civil și cu camere video și să aplicăm amenzi drastice celor necivilizați”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Concret, cele patru puncte de colectare a deșeurilor vor fi deschise în Calea Torontalului, nr. 94, str. A. Imbroane, nr. 70, str. Torac, nr. 2-4, și pod Calea Șagului. Primele trei vor avea programul de funcționare de luni până vineri, între orele 09.00 – 19.00, iar sâmbăta, între orele 08.00 – 16.00. Cel de-al patrulea punct va fi deschis de luni până vineri, între orele 09.00 – 17,00, iar sâmbăta, între orele 08.00 – 16.00.

Reprezentanții Primăriei Timișoara informează că se pot depune gratuit deșeuri voluminoase casnice, deșeuri vegetale și deșeuri din construcții și demolări.

1 COMENTARIU

  1. Serviciul nu e nou deloc, aceste puncte au functionat pana in urma cu cativa ani. Au fost deschise conform prevederilor legii deseurilor, care impunea un punct de colectare la 50.000 locuitori. Au fost deschise in 2008 sau 2009, iar actualul primar le-a inchis cand a venit. Deci…. nici o noutate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.