Sute de sancțiuni date și zeci de permise reținute de Poliția Rutieră...

Sute de sancțiuni date și zeci de permise reținute de Poliția Rutieră Timiș, în zilele de weekend

0
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul recent încheiat, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 33 de permise de conducere.

„În perioada 09-11 august a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.


Astfel, poliţiştii au constatat 19 infracțiuni și au aplicat 490 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 270 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 33 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Timiș.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, au mai transmis oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.