Lovitură de proporții reușită de proprietarul lanțului Rus – Savitar. Anunțul a...

Lovitură de proporții reușită de proprietarul lanțului Rus – Savitar. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Rusu, proprietarul lanțului Rus-Savitar, producător și retailer integrat de top de mobilă din România, a reușit să dea lovitura. Acesta a vândut vândut participația majoritară către Greenbridge Partners, un fond de invesții global cu sediul la Londra. ”Familia fondatoare, reprezentată prin dl. Cristian Rusu, va continua să conducă operațiunile in calitate de coproprietar”, se arată în comunicatul de presă, transmis în această seară.

“Casa Rusu va continua să își consolideze reputația pentru calitate excelentă și design atrăgător, la prețuri accesibile. Alături de un investitor financiar internațional cu experiență precum Greenbridge, avem oportunitatea de a scrie un capitol nou în istoria grupului Casa Rusu.


Prin utilizarea capacității extinse de producție, ne propunem să creștem portofoliul de produse și inovația, precum și să dezvoltăm rețeaua de magazine, astfel încât să aducem valoare și să fim mai aproape de clienții noștri”, a declarat Cristian Rusu, CEO al Rus-Savitar.

Înființată în 1994 ca retailer de mobilă, compania s-a extins rapid și a investit peste 35 milioane de euro în dezvoltarea de facilități de producție și logistică. Rus-Savitar are în prezent cea mai mare capacitate de procesare de PAL din România, iar Casa Rusu operează o rețea de 21 de magazine cu format mare, având o suprafață de peste 60.000 mp.

Ola Rollén, partener fondator al Greenbridge, a explicat că ”investiția în Rus-Savitar urmărește strategia Greenbridge de a dezvolta parteneriate cu antreprenori vizionari și orientați spre rezultate, precum Cristian Rusu. Punând împreună competențele noastre, dorim să creăm un campion regional in Europa Centrală și de Est în zona de mobilier pentru casă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.