ASU Politehnica a marcat şi s-a descătuşat în Mehedinţi. „Băieţii în ghete”...

ASU Politehnica a marcat şi s-a descătuşat în Mehedinţi. „Băieţii în ghete” au dat patru goluri cu Viitorul Pandurii

0
DISTRIBUIȚI
Axente, printre marcatori

ASU Politehnica a pus capăt celei mai negre serii de la începerea noului proiect, cel puţin în privinţa golurilor. La fel ca la Tg. Jiu „Băieţii în ghete” au reuşit să câştige la trei reuşite diferenţă la Dr. Tr. Severin. Alb-violeţii şi-au surprins şi proprii suporteri impunându-se cu 4-1 în faţa celor de la Viitorul Pandurii. Practic, elevii lui Mugur Guşatu au marcat azi mai multe goluri decât aveau în toate meciurile anterioare disputate în acest sezon.

Meciul de la Severin a început excelent pentru alb-violeţi, care şi-au încheiat seceta-record prin golul lui Manea din minutul 14. A fost o acţiune în banda dreaptă a lui Jurj, care l-a servit pe mijlocaşul lateral iar acesta l-a învins pe Moga cu un şut la colţul lung.


Mai mult, după şapte jocuri în care nu au simţit bucuria golului, fanii timişorenilor deplasaţi pe Dunăre au văzut în finalul mitanului şi golul de 2-0, marcat de Ungureanu, printr-un şut din interiorul careului.

Gazdele, care au mutat ofensiv imediat după primul gol timişorean, au avut ocazia să revină în meci în repriza secundă. În minutul 58 lovitura de colţ executată de Vasile Pop a fost convertită în gol de Yabre, cu o lovitură de cap în dreapta lui Murariu. Viitorul Pandurii şi-a continuat atacurile, fără succes însă. În schimb au marcat din nou bănăţenii, cu un sfert de oră înainte de final, când nou intratul Marvin Schieb a refăcut diferenţa şi a adus linişte colegilor săi. Mai mult în minutul 88 Axente a fost agăţat de Yabre în careu şi tot atacantul oaspeţilor a înscris de la punctul cu var.

4-1 şi ASU Poli nu a spart doar gheaţa după şase runde, ci şi a depăşit linia care separă echipele care merg în C de cele ce rămân în eşalon. În etapa a 10-a timişorenii alb-violeţi îi vor întâlni acasă pe cei piteşteni, un duel ce se anunţă, evident, mult mai greu.

Viitorul Pandurii: Moga – Prejmerean, Porumb, Yabre, An. Dragu – Chiorean, Negrean (46, Gîrbiţă) – V. Pop (cpt.), Cioiu, D. Buia (43, Astafei) – Bădăuţă (85, Hăjmăşan). Antrenor: Cristian Lupuţ.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş – Ignea, Dros – A. Manea (57, Schieb), Ungureanu (68, B. Vasile), C. Popescu (85, Al. Lazăr) – Axente. Antrenor: Mugur Guşatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.