Cât costă în lumea traficanților de droguri ”să-ți faci un 16” la...

Cât costă în lumea traficanților de droguri ”să-ți faci un 16” la DIICOT. Cum se desfășurau maratoanele de consumat cocaină în apartamentul lui Boncu

8
DISTRIBUIȚI
Alin Huc ”Oiță”, dus la audieri la sediul DIICOT Timișoara

În timpul maratoanelor de consumat cocaină, organizate de liderul grupării, Lucian Boncu, în apartamentul său din Giroc, anchetatorii DIICOT au înregistrat mai multe discuții care dezvăluie modul în care se reglează lucrurile în lumea interlopă. Vă reamintim că, în urma probelor strânse de ofițerii antidrog, Tribunalul Timiș a decis arestarea a nouă membri ai grupării de crimă organizată condusă de Boncu pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și cămătărie.

Printre cei care erau considerați de încredere era și Elena Ghera, concubina lui Dumitru Mladenovici, zis ”Bosanaț”, trimisă în judecată și ea într-un dosarul de trafic de cocaină instrumentat de structura centrală a DIICOT. La momentul înregistrărilor, ancheta era în plină desfășurare, iar ”Bosanaț”, unul dintre furnizorii de cocaină pentru Boncu, era arestat la București.

În una dintre nopțile de consumat cocaină, Elena Ghera i se plânge lui Alin Huc „Oiță”, unul dintre oamenii de încredere ai lui Ioan Nasleu,  că riscă să ajungă la închisoare.


Oiță a asigurat-o că gruparea de crimă organizată o va ajuta ”să-și facă un 16” și că prețul pentru un astfel de serviciu este de aproximativ 10.000 euro. Mai exact, Ghera urma să facă un denunț la DIICOT, ca să i se reducă pedeapsa cu jumătate, urmând ca denunțatul să-și asume o faptă de trafic de droguri și ea să beneficieze, în final, de o pedeapsă mai mică.

Ghera Elena: Mă mai duc și la pușcărie.

Huc Alin: Ai fost, ai ieșit, nu!?

Ghera Elena: Stai că mă duc iară.

Huc Alin: Nu te mai duci. Îți cumpărăm un 16, îți căutăm o combinație ceva.

Ghera Elena: Vai!

Huc Alin: Ce dracu!

Ghera Elena: Nu-i corect măi!

Huc Alin: O cumpărăm. Nu-i corect ce?

Ghera Elena: Să mă duc și pe trafic.

Huc Alin: Cumpărăm. Ce traficul p..?

Ghera Elena: Or dat în mine ăștia când or…

Huc Alin: Auzi Elena! Căutăm un 16, cineva care-i de acord

Ghera Elena: E 7-8.000, o zis

Huc Alin: 10 mii…nu, tu nu dai pe nimeni, nu..

După discuție urmează o nouă repriză de prizat cocaină, la care participă Boncu, Huc și Ghera, femeia fiind îndemnată de ”Oiță”, după ce a amestecat și porționat drogul, ”trage tu ca să-ți intri în film, că noi am tot tras”. Ulterior, în apartament ajunge Cojocaru Alexandru, zis ”Calu”, care aduce o altă doză de cocaină. La 6,46 dimineața, ”Calu” primește 900 lei și este trimis să cumpere alte două grame de cocaină de către Boncu. Au fost întâlniri în care cei prezenți în locuința lui Boncu au consumat, în mai multe reprize, și 15 grame de cocaină. Prețul de vânzare al unui gram era de 100 de euro și erau puse la dispoziție tuturor celor prezenți, indiferent cine le cumpăra.

8 COMENTARII

 1. Eu nu inteleg ce dracu de lider interlop scoate bani sa cumpere cocaina,din ce vad scris Boncu scoate 900 lei sa plateasca cocaina,cred ca umflati rau de tot treburile si astia sunt tinte in razboiul altora,cred ca politic se vrea ceva si astia care mai si platesc sunt facuti traficanti si bla bla…pai daca ei o traficau de sa o plateasca,unde e logica???

 2. Nasleu ce zici, apari sau nu apari pe cameră, cred că tu acu o dai în cancer, ști de la stres faci cancer, ăsta e filmul tău, viața ta la patru ace se cam termină, de mâncat mai poți, ești gata și bănuiesc că și stăpânul tău cel care îți tine lesa.

  Suntem o trupă care de o săptămână bem non-stop, de fericire. Se vede pe tine că nu mai ești în apele tale, sărăcuțul și vei ajunge și boschetarul cartierului El Dorado.

  Bravo D. I. I. C. O. T.

  Vrem acțiune mai departe, se știe unde. Se aude că la primărie și piețe se face deratizare la propriu.

  Au năvălit șobolanii și scheletii din dulapuri

  Doamne ajută!!!!! Dumnezeu să scoată la lumina tot, și pe restul……. Urbanism….. Piețe…… Primar………

 3. Trebuie să se ajungă și la balene, acum sunt doar luați fraierii, vrem pe cei care au beneficiat de bani interlopilor, că doar nu au fost chiar singuri singurei, dorim arestarea beneficiarilor reali ai banilor din droguri.
  Dacă acu fraierii astea au minte scăpa mai ușor, acum ei trebuie doar să arate cu degetu și e toată lumea mulțumită.
  Nu îi lăsați să scape că pleacă cu bani voștri.

 4. Acum la… vor face 69 între ei și ajung lângă cei pe care i au prăduit. Acum acolo oare ce veți face fără Nasleu și șeful lui. Ei știu că, cheia a fost făcută din spate de Nasleu, iar când vine vremea și Nasleu va ajunge lângă ei pt spovedanie.

 5. Hehe Ghera Elena din trafic de coca veneau banii , si mata a facut trafic si prostitutie, acu i-ai luat tu locul la 39 de ani, ca voi erati femei de afaceri va plimbati cu masini scumpe , case, vacante…. sa ajungi la Popa Sapca.Bravo anchetatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.