Tot mai mulți timișoreni îi reclamă pe cetățenii care aruncă gunoaie pe...

Tot mai mulți timișoreni îi reclamă pe cetățenii care aruncă gunoaie pe domeniul public FOTO

0
DISTRIBUIȚI

gunoi

Polițiștii locali sunt în continuare cu ochii pe timișorenii care aruncă gunoaie pe domeniul public și astfel se formează rampe clandestine de deșeuri. Reprezentații instituției informează că, doar în ultima săptămână, au fost aplicate pentru abandonarea de tot felul de resturi pe domeniul public un număr de 60 de sancțiuni. Amenzile au fost cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

„Pe linie de rampe clandestine de deșeuri, polițiștii locali au surprins și sancționat mai multe persoane depistate abandonând deșeuri în locații precum str. Miorița, Rusu Șirianu, Aleea Cristalului. De asemenea, o firmă care funcționează pe Bdul Vasile Pârvan a fost sancționată atât pentru depozitarea de deșeuri cât și pentru nerespectarea prevederilor privind colectarea selectivă a resturilor, cu două amenzi în valoare de 5.000 lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De asemenea, reprezentanții instituției informează că primesc un real sprijin din partea timișorenilor pe această linie. Astfel, doar luna trecută, timișorenii au reclamat 146 de probleme pe linie de mediu și abandon de deșeuri pe raza orașului.


În funcție de situație, oamenii legii fie au luat măsura sancționării fie s-au semnalat rampele pentru ridicarea lor.

Timișorenii pot sesiza în continuare astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.