COOLtura Urbană vine cu spectacole și ateliere în cinci cartiere din Timișoara

COOLtura Urbană vine cu spectacole și ateliere în cinci cartiere din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cultura coboară în cartierele din Timișoara și devine, astfel, mult mai accesibilă timișorenilor. COOLtura Urbană își propune să aducă evenimente artistice, culturale și educaționale în apropierea timișorenilor prin activități în cinci cartiere din oraș, în care există Centre de tineret urbane.

Cartierele urbane au prins viață în cadrul proiectului Youth Centers UP, implementat de către Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în vara anului 2019. Sunt destinate tinerilor și nu numai și au devenit, deja, puncte de interes pentru comunitatea locală.


Cinci astfel de centre sunt în Timișoara.

  • Centrul de Tineret Calea Martirilor – Str. Pepinierei nr.4.
  • Centrul de Tineret Lipovei – Str. Iasomiei nr.4
  • Centrul de Tineret Calea Aradului – Str. Dej nr 4
  • Centrul de Tineret Fratelia – Strada Gavril Musicescu, punct termic PT 83
  • Centrul de Tineret Șagului – Aleea Poieniței 2A

Evenimentele ce se vor desfășura în cartierele din Timișoara, regulat, în cadrul cărora vor performa artiști mai aproape de locuitorii din oraș, care vor folosi o abordare de tipul audiență de proximitate, își propun creșeterea consumului de cultură în rândul tinerilor, cât și în rândul tuturor timișorenilor.

Evenimentele desfășurate vor fi din cele mai diverse, astfel încât oricare locuitor al cartierelor timișorene să se regăsească și să poată participa. Pe întregul parcurs al lunii noiembrie, în centrele de tineret urban vor fi piese de teatru pe diferite tematici, ateliere de ceramică, ateliere de dans contemporan pentru toate vârstele, concerte de muzică clasică, seri tematice internaționale sau spectacole de circ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.