Președintele tineretului Pro România Timiș, DJ la cheful liderului interlop fugar Udrea....

Președintele tineretului Pro România Timiș, DJ la cheful liderului interlop fugar Udrea. Un primar PNL, participant la petrecere

12
DISTRIBUIȚI

Conexiunile crimei organizate din Timișoara cu lumea politică sunt extrem de puternice și  bine sudate. Ieri, la articolul despre audierea lui Bebe Bărbulescu, verișorul celebrilor Nuțu și Sile Cămătaru, în dosarul DIICOT în care se anchetează sechestrarea și bătaia primită de un bucureștean de la membri grupării conduse de Lucian Boncu am publicat o fotografie în care Bebe Cămătaru apărea alături de liderul interlop Sorin Udrea și de fotbalistul Dan Alexa. Fotografia a fost făcută anul trecut cu ocazia zilei de naștere a lui Udrea, care, vă reamintim, a fugit din țară în Italia, în 2016, înainte de sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara care l-a condamnat la șase ani și opt luni de închisoare în dosarul de crimă organizată în care a fost inculpat. Sorin Udrea este prieten bun cu Lucian Boncu și cu Alin Huc Oiță, tovarășii de chefuri ai omului de încredere al primarului Nicolae Robu, Ioan Nasleu, director la Piețe SA Timișoara și fost consilier personal al edilului șef.

În fotografie pe lângă cei amintiți mai apar și doi politicieni. În dreapta lui Bebe Cămătaru stă Adrian Buda, cel care de mai bine de o lună este președintele organizației de tineret a filialei Pro România din Timiș, după cum stă scris chiar pe contul său de Facebook. În stânga celebrului interlop bucureștean stă finul său, fotbalistul Dan Alexa și Brian Filimon, primarul PNL din comuna Măureni din județul Caraș Severin.


Adrian Buda a postat fotografia pe contul său de Facebook cu mesajul ”La mulți ani, Udrea! – cu George StefanoviciAdrian StefanBebe BarbulescuBrian Filimon şi Adrian Suca în Desenzano del Garda”.

Contactat de PRESSALERT.ro, Adrian Buda a susținut că ”am jucat fotbal în tinerețe. De acolo îl știu pe Sorin. Am jucat zece ani fotbal. Dan Alexa este cel mai bun prieten al meu și o să fie viitorul meu naș. Eu la bază sunt impresar artistic și organizez evenimente, adică duc muzică la evenimente și fac tot felul de evenimente. Atunci am fost și am asigurat muzica.Am fost și cu Dan (Alexa,n.a.). M-a invitat cu el”. Întrebat cum de s-a dus să pună muzică la cheful unui fugar, președintele tineretului Pro România Timiș a explicat că ”eu am fost invitat în momentul ăla de Dan, să merg cu el și am dus muzica”. Cât despre cum se împacă politica cu lumea interlopă, Buda a susținut ”din punctul meu de vedere să plătească toți cei care au greșit”.

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a recunoscut că știa de fotografia respectivă și că Buda ”mi-a spus că el s-a ocupat de evenimentul lui Udrea. El a pus muzica.Este finul lui Dan Alexa. A fost și cu Brian Filimon, primarul PNL de la Măureni, care a fost și el fotbalist. Nu cred că e cu interlopii. Nu mi-a dat senzația asta. Dacă se delimitează de ei, putem continua. Dacă apar alte elemente, evident ne despărțim. Este coordonatorul organizației de tineret și a început să o închege de când este președinte”.

Primarul din Măureni, liberalul Brian Filimon, a declarat că ”nu are nicio treabă funcția publică cu lumea interlopă. Nașul meu de cununie e Sorin Udrea. Ne știm de foarte mulți ani. De când este plecat în Italia, o dată am fost la el, anul trecut de ziua lui. A fost o masă cu mai mulți prieteni. Am mai apărut în fotografii și alături de alții (interlopi, n.a.), dar mergând cu Sorin, erau prietenii lui. Nu am nimic de ascuns și este normal să mă întrebați. Asta e relevanța clară, totală. Cu mare drag răspund la orice întrebare. Fiecare să-și asume faptele sale”.

12 COMENTARII

  1. Toți cei din PNL au lagaturi strânse cu Mafia, interlopii, și tot felul, interesant sunt nași, fini și afini. Ce frumoasa este Timișoara cu politicul legat ombilical de lumea interlopă. Ce șanse mai avem să benificiem de dreptate noi cetățeni care plătim taxe și impozite când politicieni, șefi de instituții sunt în cârdășie cu interlopii. Frumos oraș, ne oferă PNL.

  2. Vedem frăția interlopiilor cu edilii PNL, ce frumos pardit e clar că trăim într-o țară plină de mafioți. Felicitări domnului primar Robu Nicolae că îs bate joc de acest partid și culmea președintele îl accepta așa în aceste condiții. Acum la alegeri am dat de dracu cu PSD și un PNL așa????

    Vedem că aproape toți primari PNL în frunte cu Robu au legături cu Mafia, și problema este că și șeful politiei are, acum oare ce ne mai rămâne de făcut?????
    Singura speranță este cum am văzut diicot, până nu pun mâna și pe el politicul.

    Așteptăm să fie luați de organele de anchetă și politicienii că doar cu girul lor, interlopii au avut putere.

  3. Ce ne facem dacă toți sunt la mâna interlopilor, nu mai putem să mergem în siguranță pe stradă, ce siguranță ne oferă statul nou????? De azi eu din cauza primarului Robu Nicolae și a lui cel din Maureni, Brian Filimon nu mai am singuranta pt mine și familia mea. De ce serviciile și autoritățile nu i au masuri și cu politicul???? De ce nu mai avem Singuranță Națională în România respectiv Timișoara?????? De ce cetățenii nu mai contează??? Acest stat e format de noi cetățenii și nu de interlopi sau protectorii lor. Pe noi ar trebui statul să ne sprijine și să ne ofere siguranță. Da pentru noi ei trebuie să lucreze. Și nu pentru interlopii sau mafie.

  4. Ce prostii vorbesti….
    Alfred Simonis ( PSD ) are poze cu Boncu si Tarzan , Grindeanu era premier si se intalnea cu interlopii….sau celalalt interlop timisorean ce a trimis oameni la Constanta la Beinur pt a a bate lumea la demonstratii anti PSD ?
    Torj nu a fost consilier local PSD ??? sau cealalta mare Firma de security din timisoara ? sotia nu este din PSD socrul din SRI ??? nu dau nume ca nu e frumos….si de clanul Duduianu care il escorta pe Dragnea pe la judecatorie ? toate clanurile din bucuresti sint cu PSD-ul…
    De astia nu spui nimic ? daca stau sa mai enumar primarii PSD din judet care au afaceri cu interlopi , atunci mai imi trebuie vreo jumatate de ora

    • Si de ce le permitem? PNL, PSD, atât timp cât nu sunt cu noi cetățenii trebuie să facem ceva în potriva lor.

  5. Bravo D-le Bota ! Trebuie adusi sub lumina reflectoarelor cancerul acesta care a oprit Timisoara din dezvoltare numit coruptie (interlopi, politisti, primarie) . Mult succes In continuare si nu plecati capul la amentintarile acestor infractori cu legitimatie (de partid sau militian) . Pe viitor poate si niste anchete cu averile dobandite de ei si prin ce mijloace ! Doamne-ajuta !

  6. Ăsta-i politicul din România ! Că-i PNL sau PSD, sau celelalte partide, mulţi sunt în mafie, cu interlopi, instituţii etc. Adevărul e că PSD nu a condus niciodată Timişoara, decât ca viceprimar banditul de Grindeanu. Singura şansă e ca DNA-ul să-şi facă datoria, nu numai să aştepte sesizări, şi să apară partide şi oameni noi. Statul mafiot nu apără legea şi cetăţenii ci apără mafia.

  7. Da așa este corect, dar acum comentam de cei din PNL, este adevărat că cei din PSD sunt tătici la interlopi, dar eu aveam încredere în cei din PNL. Acum stau să mă gândesc dacă au ajuns ca până și cei din PNL să între în frăția interlopiilor atunci nu cred că mai avem șansă în acest oraș, și copii ce vor urma vor fi fără nici o șansă. Nu eu nu îmi doresc o țară, o Timișoara la mâna interlopilor și cred că nici un om normal nu vrea asa ceva. Problema este că nimeni nu vede nimic rău în frăția primarilor și polițiștilor cu Mafia.?????????

    • Nu vor să vadă că sunt şi ei în mafie. Dacă ştii ce a făcut Robu, preşedintele local P.N.L., nu poţi ,,avea încredere în cei din PNL”. Este evident că sunt în ,,frăţia interlopilor”. Cel mai grav e că au intrat şi instituţiile, posibil toate. Drept dovadă nu e nimeni tras la răspundere din instituţii(primărie, mediu etc) pentru jaful din Timişoara(cu excepţia cazului fotbal şi acolo limitat), de către cei din instituţiile abilitate(parchete). Da, copiii nu mai au nici o şansă dacă nu facem noi nimica acum !

  8. De ce se permite așa ceva???? Dacă politia e corupta atunci celelalte instituții de forță nu există???? De ce nu se intervine la modul cel mai serios pentru stoparea flagelului mafiot în unele instituții, primărie și poliție.

    • Cam toate instituţiile de forţă din Timişoara există dar lipsesc cu desăvârşire. Cred că în Timişoara instituţiile sunt ca politicienii de la toate partidele: în aceeaşi echipă, posibil denumită Mafia care sugrumă Timişoara. Singura şansă partide noi, oameni noi şi instituţii curăţate de mafioţi.

  9. la Giroc ,Dumbravita , Ghiroda sint primari din PSD …..
    si ce afaceri imobiliare se fac acolo…..toti interlopii cunoscuti din oras isi au casele acolo, pe vremea lui Ciuhandu cum era ? daca iti trebuia vreun act te trimitea la fiica lui la birou se facea plata acolo si era bine….nu atunci au facut clanul Carpaci milioane de euro ? pe vremea aia era mai rau decat acum cand este Robu primar, cred ca lumea a cam uitat cum era atunci.
    eu vin o data pe an acasa si totusi vad schimbari , acum 10 ani iti era frica sa iesi noapte la plimbare pe malul Begai , indiferent de greselile lui Robu mai are si merite.
    poate are nevoie Timisoara de o schimbare , dar vom vedea ce va realiza noul primar , fie Fritz sau altul , chiar sint curios cit va rezista si ce schimbari majore pe care le vor cetatenii le va realiza….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.