Remiză în derby-ul orgoliilor la rugby. Timişoara Saracens, favorită la calificarea în...

Remiză în derby-ul orgoliilor la rugby. Timişoara Saracens, favorită la calificarea în finala Cupei în detrimentul Ştiinţei Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens a remizat acasă cu Ştiinţa Baia Mare într-un meci-cheie din grupa A a Cupei României. A fost un neverosimil 6-6 după ce la pauză bănăţenii aveau avantaj. Rezultatul final e oricum mai bun pentru gazde, care au prima şansă pentru obţinerea locului în ultimul act al competiţiei.

Ionel Melinte a transformat două lovituri de pedeapsă pentru timişoreni în prima repriză, în timp ce Baia Mare a reuşit doar una.


În partea secundă oaspeţii au mai primit o lovitură de pedeapsă din care au punctat şi au egalat. Cu toate acestea, egalul înseamnă un plus tot pentru bănăţeni, care rămân pe locul 1 în grupă, cu trei puncte avans faţă de maramureşeni înaintea rundei finale.

Pentru Timişoara Saracens urmează în Cupă meciul de pe 23 noiembrie, de pe terenul celor de la Tomitanii, în timp ce băimărenii au joc cu U Cluj.

Timişoara Saracens: Lungu, Căpăţînă (cpt.), Pungea, Popârlan, Lazăr, Neculau, V. Rus, Morrison, Samkharadze, Umaga, Manumua, Maliepo, V. Popa, Simionescu, Melinte. Rezerve: Rădoi, Fonoifua, Halalilo, Iftimiciuc, Strătilă, Hinckley, Zaharia, Samoa. Antrenor: Sosene Anesi

În altă ordine de idei urmează o pauză competiţională, în care noul selecţioner al României, Andy Robinson, va vedea la lucru în perioada 9-21 noiembrie mai mulţi jucători din campionat intern. Nu mai puţin de 14 rugbişti de pe Bega merg la acţiune: Eugen Capăţînă, Fercu, Ionut Mureşan, Marius Iftimiciuc, Dorin Lazăr, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Vl. Popa, Maliepo, Vl. Zaharia, Marius Simionescu, Ionel Melinte, Stephan Shennan şi An. Rădoi. De asemenea şi antrenorul Sosene Anesi se va alătura staffului naţionalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.