Ripensia a întors rezultatul în Teleorman, dar nu a putut păstra toate...

Ripensia a întors rezultatul în Teleorman, dar nu a putut păstra toate punctele. Remiză spectaculoasă cu Turris

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara s-a ales doar cu un punct de pe terenul lui Turris Turnu Măgurele în primul joc al rundei 15 din Liga 2. În scădere de turaţie, fostul lider a avut 2-0 pe tabelă, dar roş-galbenii au revenit şi au condus cu 3-2, două dintre reuşitele bănăţenilor fiind marcate de golgheterul Albert Voinea. S-a încheiat însă 3-3 după golul marcat târziu de Paţurcă pentru gazde.

Iniţial partida de pe cocheta arenă a nou promovatei din Tr.


Măgurele trebuia să fie televizată, dar deţinătorul drepturilor TV nu ar mai fi avut un car disponibil conform liga2.ro, asta deoarece şi programul Ligii I s-a modificat şi a fost transmis meciul Astrei.

Meciul „nevăzut” de telespectatori a oferit nu mai puţin de şase reuşite. Gazdele au deschis scorul prin Voicu în minutul 23 şi l-au majorat prin golul lui Haită reuşit 12 minute mai târziu. Cel mai în formă ripensist din partida cu Concordia, Alex Neagu a redus din diferenţă în minutul 38, astfel încât timişorenii au abordat cu optimism partea secundă.

Albert Voinea a reuşit o dublă, marcând în minutele 49 şi 79. Al doilea gol fiind înscris din penalty. Cu toate că a condus cu 3-2, „Ripi” a trebuit să se mulţumească doar cu un punct la final, căci Paţurcă a restabilit egalitatea în minutul 87.

În urma acestui rezultat Ripensia a urcat pe locul 11, cu 18 puncte, unul mai mult ca ASU Poli, care joacă mâine acasă, de la ora 14.00, cu Csikszereda.

Turris: I. Rus – Călinţaru, Pîrvulescu, B. Matei (71, Paţurcă), Mitrea (46, Ispas) – Savin, S. Pană – Buleică, Haită, Ad. Voicu – Bud (61, C. Ciobanu). Antrenor: Marius Baciu

Ripensia: Şt. Dobre – A. Popa, Tînc, Apor (cpt.), C. Toma – T. Călin, Neagu – Popovici, Stoi, Fotescu – Voinea. Rezerve: Păduraru – Ţieranu, Golda, Staicu, Chera, Tudorache, Monea. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.