Turneul de biliard Timișoara Open, la a treia ediție

Turneul de biliard Timișoara Open, la a treia ediție

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșit de săptămână plin la Timișoara, care va fi gazda a zeci de jucători de biliard, profesioniști sau amatori, veniți din toate colțurile țării. Cea de-a treia ediție a Timișoara Open 2k19 se va desfășura la sfârșitul săptămânii, în perioada 15-17 noiembrie, în două locații din Timișoara – Joy Pub și Craft Brewpub & Rooftop.

Toamna se numără bobocii”, dar și partidele încinse de biliard în orașul de pe Bega.


Timișoara Open 2k19 a ajuns în top 3 turnee de biliard la nivel național. La Timișoara va veni și cel mai galonat purtător de tac, cu renume mondial, Gabriel Vișoiu, multiplu campion mondial la Trick Shot (biliard artistic), preşedintele Federaţiei Române de Biliard-Pool. Printre participanții de anul acesta vor fi lugojeanul Ioan Ladany (dublu campion național la 9Ball), câștigătorul competiției în 2018, precum și maghiarul Sandor Toth (fost campion european al acestei discipline).

La startul turneului vor fi 64 de aprticipanți. Se va juca 9Ball cu spargere alternativă, iar în primele faze ale competiţiei va fi declarat învingător cel care ajunge primul la şapte jocuri câştigate (7 din 13), în sistemul dublei piramide (pierzătorul a două jocuri este eliminat). Din faza optimilor de finală (16 jucători rămaşi pe tablou), nouă jocuri câştigate vor asigura accederea în faza următoare (9 din 17).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.