Alertă în Timiș! Doi copii sunt dați dispăruți. Dacă i-ai văzut, sună...

Alertă în Timiș! Doi copii sunt dați dispăruți. Dacă i-ai văzut, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Alertă în județul Timiș, după ce doi copii au dispărut. Cei doi minori, din Timișoara și din Pădureni, au dispărut ieri, în data de 4 decembrie.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac cercetări pentru găsirea a doi minori, de 13 și 15 ani, dispăruți de pe raza localității Pădureni și a municipiului Timișoara. Larisa Iancus a plecat seara trecută de la casa ei din Pădureni, în jurul orei 19.20, și nu a mai revenit până acum.

Minora are înălțime de 1,60 metri, 50 de kilograme, constituție atletică, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochii căprui. La data dispariției, minora purta pantaloni de trening de culoare roz cu alb, bluză de trening de culoare gri, pantofi de culoare alb și rucsac de culoare negru.

Abriham Zada Shahran a dispărut tot ieri, în jurul orei 17.20.


A plecat de la centrul din municipiul Timișoara, strada Ioan Slavici, iar până în prezent nu a mai revenit.

Are înălțimea de 1,50 de metri, 40 de kilograme, constituție atletică, păr scurt brunet, ochii negri. La data dispariției, minorul purta pantaloni de tip jeans de culoare negru, geacă de culoare gri închis și ghete.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Fetița în vârstă de 13 ani a fost găsită. Conform polițiștilor, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.