Algerieni prinși în Timiș, când încercau să părăsească ilegal țara, într-un tren...

Algerieni prinși în Timiș, când încercau să părăsească ilegal țara, într-un tren încărcat cu mașini

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane care încercau să iasă ilegal din țară, cu un tren de marfă, au fost depistate de polițiștii de frontieră din Timiș. Migranții se ascundeau printre autoturismele încărcate în trenul avea ca destinație Serbia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stamora Moraviţa – judeţul Timiş au depistat trei cetăţeni din Algeria, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia, ascunşi într-un tren de marfă, ieri dimineață, în jurul orei 11.30.

Tinerii au fost depistați printre autoturismele încărcate în tren.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoanele au fost predate la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.