Cum alegi agenția de pariuri online potrivită?

Cum alegi agenția de pariuri online potrivită?

0
DISTRIBUIȚI

Începând cu anul 2015, piața jocurilor de noroc din România s-a transformat dintr-una aflată într-o zonă gri din punct de vedere al legislației într-una bine reglementată, matură, stabilă, ofertantă, care oferă jucătorilor un climat mult mai sigur decât în anii de dinainte de 2015, când puteai accesa orice site de pariuri sau cazino din lume. Astfel, avem astăzi agenții de pariuri offline la orice colț de stradă, iar în mediul online 20 de operatori licențiați ONJN care oferă pariuri sportive. Cum multe dintre activități au tendința să se mute pe internet, la fel stau lucrurile și în rândul amatorilor de pariuri, atrași în număr din ce în ce mai mare de zona online. Evident, printre primele întrebări pe care aceștia și le pot pune înainte de a face pasul către zona virtuală, se numără și Cum ne alegem agenția potrivită?

Ei bine, răspunsul nu este chiar simplu, însă parcurgând materialul următor, îți vei face o idee destul de clară despre aspectele esențiale de care trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi agenția de pariuri online potrivită.

Mulți ar începe cu bonusul de bun venit oferit, însă ofertele de acest tip sunt cât se poate de efemere.


Te pot ajuta să joci mai mult la prima depunere, să acumulezi câștiguri mai ușor, însă pe o perioadă de timp limitată (până termini de rulat bonusul). Astfel, cel mai important aspect rămâne oferta de pariuri, iar prin asta înțelegem nu doar numărul de evenimente și discipline sportive incluse în ofertă, ci și mai ales cotele stabilite. Fluctuația e mare în această zonă, însă dacă citești secțiunile „Case de pariuri online păreri” ale celor mai populare portaluri dedicate pariorilor, vei afla cu siguranță numele agențiilor ce oferă cele mai bune cote pe internet.

Vorbeam în paragraful anterior despre bonusurile de bun venit. Ele sunt un mare avantaj caracteristic în exclusivitate mediului online, însă și aici trebuie să fii foarte atent, deoarece valoarea unei oferte de care poți beneficia în calitate de nou client nu stă doar în cuantumul oferit, ci și în condițiile de rulaj aferente. Prin urmare, recomandarea noastră ar fi să citești cu mare atenție termenii și condițiile oricărui oferte de bun venit, înainte de a-i da curs.

Din motive lesne de înțeles, nu ar fi rău să te informezi și în legătură cu aplicația de mobil a casei de pariuri online la care ai de gând să-ți deschizi cont, mai ales că în ultimii ani agențiile de top oferă gratuit live streaming de la foarte multe evenimente din fotbal, tenis și alte sporturi. Astfel, pe lângă faptul că vei putea accesa oricând contul tău de pariuri, o să poți urmări pe mobil și multe transmisiuni sportive.

Nu am amintit nimic despre securitate și siguranță deoarece vorbim de operatori licențiați de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organizație ce nu acordă licențe de funcționare decât acelor operatori ce trec prin ample procese de verificare, mare parte din ei cu mulți ani de activitate în domeniu.