Regina Tarja Turunen și-a vrăjit auditoriul la Timișoara cu un spectacol de...

Regina Tarja Turunen și-a vrăjit auditoriul la Timișoara cu un spectacol de Crăciun, de povestit nepoților

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1729452168">

Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, a revenit pentru a doua oară la Timișoara cu un concert care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”. De această dată, recitalul a avut loc în cadrul turneului ei numit „Cristmas with Tarja“ și a cuprins o serie de melodii de sezon, care au fost aplaudate la scenă deschisă de către publicul care a umplut Filarmonica Banatul.

Exact ca și cu precedenta apariție a solistei în Timișoara (februarie 2017, în același loc) Tarja Turunen a rostit de mai multe ori câteva cuvinte în limba română, iar printre melodiile care s-au regăsit în playlist-ul serii s-au numărat câteva versiuni ale celebrei Ave Maria, Amazing Grace sau Little Drummer Boy. Desigur, concertul a inclus și câteva colinde din Finlanda (ocazie cu care am aflat de la celebra solistă că acestea sunt în mare măsură…triste) iar vocea celebrei artiste i-a lăsat pe cei prezenți cu răsuflarea tăiată.

Înaintea concertului, Tarja Turunen a făcut și câteva fotografii în orașul nostru, inclusiv în fața Catedralei din Timișoara. A fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar la finalul concertului artista a anunțat că va reveni în țara noastră, în data de 23 ianuarie 2020 la București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.