Primăria Timișoara, anunț cu privire la eliminarea deșeurilor rezultate din activități medicale...

Primăria Timișoara, anunț cu privire la eliminarea deșeurilor rezultate din activități medicale și din construcții sau demolări

0
DISTRIBUIȚI

moloz

Anunț important făcut de Primăria Timișoara în ceea ce privește eliminarea unor deșeuri. Astfel, reprezentanții instituției informează că, potrivit legii, producătorii/generatorii de deșeuri rezultate din activități medicale au obligația să prezinte anual, până la data de 1 martie, compartimentului de specialitate din cadrul Primăriei Timişoara, planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile medicale pe care le desfăşoară pe teritoriul municipiului.

De asemenea, potrivit Regulamentului privind gestionarea deșeurilor din construcții și demolări în Timișoara, deşeurile de la lucrările de intervenţii, refaceri şi construcţii edilitar–gospodăreşti vor fi gestionate de producător/generator, care are obligaţia să prezinte anual, până la data de 15 februarie, compartimentului de specialitate din cadrul Primăriei Timişoara, Planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile pe care le desfăşoară pe teritoriul municipiului.

Acest plan trebuie depus în două exemplare, din care un exemplar vizat va putea fi ridicat de la camera 12, după 15 zile.

„În cazul planurilor incorecte sau incomplete, documentaţia va fi restituită la acelaşi ghişeu, urmând a se depune o nouă documentaţie, întocmită în conformitate cu prevederile legale în vigoare.


Nedepunerea Planului de eliminare a deşeurilor se sancţionează contravenţional, astfel: pentru persoane fizice cu amendă cuprinsă între 1.500-2.000 lei; pentru persoane juridice cu amendă cuprinsă între 2.000-2.500 lei”, a informat Primăria Timișoara.

Aceste documente se depun la sediul Primăriei Timişoara, camera 12 – Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţeni, ghişeele 1 şi 2, după următorul program: luni 08.30 -16.30; marţi 08.30 – 18.30; miercuri 08.30- 16.30; joi 08.30- 16.30; vineri 08.30- 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.