S-a reunit şi ACS Poli. Nu fără surprize

S-a reunit şi ACS Poli. Nu fără surprize

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

La coada clasamentului Ligii 3 după jumătate de campionat, alături de Gilortul Tg. Cărbuneşti, formaţia timişoreană pregătită de Silviu Bălace a strâns azi rândurile. ACS Poli are din nou destule pierderi deşi lotul era deja întinerit, dar are parte şi de reveniri-surpriză, inclusiv din eşalonul imediat superior.

Ieri, conducerea a avut o şedinţă importantă, preactic Bălace şi „secundul” Răzvan Ionilă au confirmat că rămân în continuare la conducerea echipei. 19 jucători au răspuns la apelul de azi, lotul reunindu-se la baza Lemon de lângă „Dan Păltinişanu”. Printre cele mai notabile apariţii noi se numără atacantul Marius Staicu (ex-Ripensia) şi Dănuţ Bilia (Dumbrăviţa), ambii au mai evoluat la ACS Poli, dar în eşaloanele superioare. O noutate a fost şi prezenţa portarului Markos Gakos (Ghiroda), în timp ce Cristian Daminuţă era deja alături de club, dar nu a putut evolua în tur. Mijlocaşul cu trecut în Italia i-a impresionat pe tinerii prezenţi printr-un discurs mobilizator, el urmând să aibă şi un rol de „secund”-jucător la primăvară.


Alte reveniri sunt cele ale lui Sebastian Foca, Darius Buzdugan şi Cristian Murariu. Au absentat: Sebastian Velcotă, Lucian Oprea, Nafi Iseini şi Octavian Mosoarcă, ultimul fiind ca şi plecat, iar Cristian Podină revine la CSC Dumbrăviţa.

„Mă bucur că am reuşit să ne adunăm în număr aşa de mare, după discuţiile pe care le-am purtat cu domnul Muşat în ultima perioadă. M-au surprins plăcut jucătorii care au apărut astăzi, am discutat cu ei, am făcut o strategie pentru viitorul acestei echipe. Este greu, dar sper că i-am convins pe băieţi să vină alături de noi, să ştie la ce se înhamă şi de ce avem nevoie pentru a ieşi din această situaţie, una dificilă din punct de vedere sportiv. Îmi doresc să mai vină şi alţi jucători alături de cei vechi, câţiva au fost prezenţi şi astăzi şi sper să se înţeleagă cu domnul Muşat, ca să putem reface spiritul acestei echipe. Trebuie să ne pregătim foarte bine în aceste aproape două luni, deoarece timpul ne presează foarte tare, şi să ne punem jocul la punct din toate punctele de vedere, să fim pregătiţi fizic, ca să facem faţă campionatului. Sper că se vor regla lucrurile şi că vom termina sezonul cu fruntea sus, să ieşim din această zonă a clasamentului şi să ne prezentăm onorabil pentru blazonul pe care îl purtăm”, a declarat Silviu Bălace.

De mâine echipa se va pregăti la baza „Adrian Stoicov” tot în zona principalei arene a oraşului iar jucătorii vor efectua zilele acestea şi vizita medicală. Aflată în insolvenţă, ACS Poli se confruntă cu o situaţie aproape fără ieşire. În tur echipa timişoreană a făcut doar 11 puncte şi e pe penultimul loc, retrogradabil, din C4.

Lotul prezent la reunire:

M. Gakos, R. Popeț – S. Foca, C. Daminuță, D. Bilia, S. Sporin, B. Turdean, O. Tașcă, A. Chiriac, C. Țărțău, D. Dorobanțu, A. Dobrincu, A. Sevici, D. Buzdugan, A. Daminescu, M. Buga, F. Toboșaru, S. Românu, M. Staicu

Vor mai veni R. Popa, A. Dincă, C. Mitre, C. Murariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.