A fost reluată licitația pentru realizarea noii maternități a Spitalului Județean din...

A fost reluată licitația pentru realizarea noii maternități a Spitalului Județean din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a reușit să lanseze pentru a doua oară licitația publică privind găsirea unei firme care să realizeze noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Călin Dobra, șeful CJ Timiș, anunța că la prima licitație, lansată în toamna anului trecut, s-a înscris o singură firmă, iar documentația pe care a depus-o nu a fost una conformă.


Astfel, liderul CJ Timiș a precizat că trebuie reluată procedura.

Iată că reprezentanții instituției s-au mișcat repede, iar astăzi a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul de participare la cea de-a doua licitație.

Concret, se caută o firmă pentru achiziția „contractului de lucrări cu servicii de proiectare, asistență tehnică – faza Proiect Tehnic (PT) și execuție lucrări în vederea realizării obiectului de investiție publică „Clinica de Obstetrică Ginecologie”.

Valoarea totală este estimată la aproape 40 de milioane lei, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 24 martie, la ora 15.00.

Reamintim că noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara va fi construită în cadrul unui proiect european care are o valoare de aproximativ 50 de milioane de lei. Durata efectivă de realizare a investiției este de doi ani de la demararea lucrărilor.

Maternitatea va avea o suprafață de desfășurată de 6.000 mp, cu o suprafață utilă de aproape 5.000 mp. În cadrul noii clădiri vor putea fi realizate și proceduri de inseminare in vitro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.