Robu, mesaj ferm pentru Călin Dobra pe tema clădirilor de la Aerodromul...

Robu, mesaj ferm pentru Călin Dobra pe tema clădirilor de la Aerodromul Cioca: „Nu le dăm”

2
DISTRIBUIȚI

aerodrom cioca

Nicolae Robu a ținut să-i transmită un mesaj clar președintelui Consiliului Județean Timiș, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, după ce, ieri, Călin Dobra a solicitat Primăriei Timișoara să cedeze clădirile de la Aerodromul Cioca pentru a le putea reabilita. Vă reamintim că terenul pe care se află Aerodromul Cioca aparține CJ Timiș, însă imobilele realizate în zonă, respectiv hangarul și clădirea administrativă, care include și turnul de control, aparțin Primăriei Timișoara.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a afirmat că nu va ceda clădirile CJ Timiș, pe motiv că instituția nu este în stare să le reabiliteze.

„Consiliul Județean Timiș nu este în stare să facă nimic cu patrimoniul pe care-l are, cum să fiu de acord să se transfere clădirile de acolo? Am făcut mici intervenții acolo pentru pregătirea Flight Festival de anul trecut, vom face și acolo intervenții serioase, că noi chiar avem capacitatea să o facem.


Nu vom fi de acord să înstrăinăm acele imobile valoroase. Ne vom ocupa de acele clădiri, erau importante spitalele, școlile, infrastructura de mobilitate, susținerea proiectului TM2021, acum le-a venit rândul și acelor clădiri. Anul trecut, la o intervenție mai scăzută ca valoare, anul ăsta vom avea intervenții mai consistente și probabil că în 2021, sper să putem face față, să schimbăm radical starea lucrurilor acolo. Dar nu le dăm și închidem subiectul aici”, a declarat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Ba, tu nu ai fost in stare sa termini sala polivalenta de 15 pe care ai ineput-o cand erai rector! Iar micile interventii de la aeroportul Cioca sunt doar in capul tau. Esti un mitoman de anvergura universala, galactica. Orasul e pe butuci, iar tu bati campii cu cate faci tu. Nu faci nimic, ba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.