„Audiția”, o comedie spumoasă la Casa Artelor din Timișoara

„Audiția”, o comedie spumoasă la Casa Artelor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mica scenă a sălii StudioArt a Casei Artelor de pe strada Augustin Pacha va fi, în seara zilei de 6 martie, de la ora 19.00, prilej de râs dar și de emoții puternice pentru spectatori, căci aici va avea loc spectacolul „Audiția”, după o povestire de Vasili Șukșin, pus în scenă de regizorul Orodel Olaru la Take Five Studio București.

„Audiția” este o comedie spumoasă în care personajele sunt cât se poate de reale iar situațiile – posibile – au evoluții surprinzătoare. O poveste despre șansă, talent, noroc și… viață. Este un spectacol proaspăt, modern , viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe” sunt cuvintele cu care regizorul Orodel Olariu sintetizează mesajul acestui spectacol. Deși textul este savuros și plin de neprevăzut, piesa aduce în atenția publicului și lipsa de comunicare, vorbește despre suficiență și alienare, despre ratarea unor șanse.

Distribuția este alcătuită din Orodel Olaru, Olimpia Mălai și Vlad Oancea. Aceesul la spectacol se face pe bază de „artist support”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.