Replica șefului Direcției pentru Cultură Timiș la atacurile lui Robu: ”E pe...

Replica șefului Direcției pentru Cultură Timiș la atacurile lui Robu: ”E pe site-ul PMT”

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Predescu, șeful Direcției pentru Cultură Timiș, care a dispus sistarea lucrărilor de reamenajare a trotuarelor în centru Timișoarei de către Primăria Timișoara pentru că nu este respectată legislația în vigoare, a reacționat la atacurile de ieri ale lui Nicolae Robu la adresa celor care contestă trotuarele ”puzzle”.


Vă reamintim că primarul a susținut că nu se fac modificări în zona istorică, ci doar pe celelalte străzi din centrul orașului, anunțând că ”frustrații și hater-ii nu mă preocupă”.

Pe pagina sa de Facebook, liberalul Predescu a făcut publică ”planșa zonelor protejate (monumente individuale, situri și ansambluri de monumente istorice) conform Planului de Urbanism General al Municipiului Timișoara (PUG Timișoara). Cu albastru monumente individuale, roșu- ansambluri de monumente istorice, portocaliu -situri de monumente istorice, galben – zona de protecție. E pe site-ul PMT. În aceste zone e nevoie (potrivit legii 422/2001) de avizul Ministerului Culturii reprezentat prin DJC Timiș”. Zonele cuprind majoritatea străzilor pe care Nicolae Robu a dispus refacerea trotuarelor în stilul ”puzzle” fără a exista niciun fel de aviz de la Direcția pentru Cultură Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei, Robu încalcă legile și minte că nu le încalcă. Nimeni nu se sesizează și el nu pățeste nimic. De aia face așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.