Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o piesă-medicament pentru suflet și pregătește albumul...

Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o piesă-medicament pentru suflet și pregătește albumul de debut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o piesă-medicament pentru suflet, care poartă numele de „Capu’ sus!”, mixajul și masterul acesteia find realizat de Attila Lukinich. Pasiunea ei pentru muzică se trage din fragedă copilărie, iar actuala studentă la Facultatea de Muzică și Teatru a debutat în cadrul concursurilor de la școală, fiind îndrumată și de către Liviu Râmneanțu, fost membru al trupei Amicii din Timișoara.

„Îmi amintesc cu melancolie, când eram în clasa I și fiind întrebată ce vreau să mă fac când voi fi mare, am răspuns ferm: cântăreață! Cu siguranță, pasiunea și dragostea pentru muzică vin din fragedă copilărie, adoram să cânt, în orice împrejurare. Primii pași în muzică au fost la concursurile din cadrul școlii,iar tot ce inseamnă tehnică vocală și canto am studiat cu Lect.Univ.Dr.Simona Negru, care m-a ajutat să mă dezvolt din punct de vedere muzical și nu numai. Un rol important in activitatea muzicală l-au avut maestrul Florin Pascu, care din păcate nu mai este printre noi, și profesorul Liviu Râmneanțu cărora le sunt profund recunoscătoare pentru susținere și îndrumare“, a spus tânăra artistă.

Silvia Stoiana a reușit să intre în atenția amatorilor de pop – dance grație pieselor „Tot ce simt“ și „Capu’ sus!” și este, conform mărturisirilor proprii, „cucerită de muzica pop-dance“.

„Sunt o persoană ambițioasă, puternică, creativă, sensibilă, uneori prea deschisă, dar acest lucru mă ajută în compozitiile mele, de multe ori ma inspir din trăirile, sentimentele și experiențele mele sau pur si simplu ma las ghidată de ce îmi spune inima si aștern pe foaie. Iubesc si ascult orice fel de muzică,dar sunt cucerită in special de muzica pop-dance, ceea ce am și ales să cânt.


«Capu’ sus» este o piesă-medicament pentru suflet, un îndemn de a fi puternic si mereu cu zâmbetul pe buze, o piesă care îți ridică moralul, care transmite emoție, ambiție si speranta că va fi bine, indiferent de situație. Acesta este mesajul care mi-am dorit sa ajunga la inimile ascultătorilor“, ne-a mărturisit Silvia.

Albumul de debut al tinerei artiste este „fabricat“ în cadrul studioului DSPro din Timișoara, locul „nășit“ de Attila Lukinich, unde de-a lungul anilor, au trecut „cu treabă“ și artiști ca Teo Milea, Implant Pentru Refuz, Persona, Thy Veils, Mike Altrin, Nuevo Tango Quintet, Kultika, Amalia Gaiță, HipHopTM, Sean Norvis, FreeJay meets Ella sau Sebastian Spanache Trio. Și pentru că lumea are nevoie întotdeauna de „arte frumoase“, mesajul artistei în aceste vremuri de pandemie este unul cât se poate de pozitiv.

„În prezent ma pregătesc intens pentru primul album, lansarea acestuia sper să fie anul viitor, având în vedere condițiile actuale. Sunt tare bucuroasă să colaborez cu DSProStudio din Timișoara, în care îmi face mare plăcere să lucrez. În aceasta perioadă de autoizolare, profit la maxim de timp pentru a lucra la primul album, compun muzică, fac sport, repet și citesc. Mesajul meu pentru ceilalți este să aibă credință, încredere si speranță în Dumnezeu, să fie optimiști, încrezători și să se bucure la maxim de acest timp petrecut cu familia. Și să ținem capu’ sus! Evident, lumea va avea nevoie mereu de «arte frumoase», iar momentul de față este prielnic pentru a demonstra și a înfrumuseța perioada critică prin care trecem, iar când se va termina această criza mondiala sper să fim pregătiți pentru un viitor mai bun, prosper, să fim mai uniți, mai puternici și iubitori unii față de alții“, ne-a declarat Silvia Stoiana.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.