Campanie de sprijinire a noului material discografic inițiat de proiectul timișorean Nadayana

Campanie de sprijinire a noului material discografic inițiat de proiectul timișorean Nadayana

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical timișorean Nadayana a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru următorul material discografic al cărui nume este „One“.

Călătoria muzicală a lui Claudiu Lazarciuc, cel care se află în spatele numelui Nadayana, a început cu zece ani în urmă când a intrat în posesia primului „hang“ ( care alături de alte „păsări rare“ face parte din seria unor instrumente acustice inventate în ultimii ani), iar numele proiectului provine din cuvântul sanscrit „nadam”, care este sunetul interior găsit în meditație și „yana” care inseamnă calea către acea stare de contemplare.

Conform declarațiilor proprii, Nadayana s-a născut ca o invitație de a redescoperi muzica interioară dincolo de ceea ce auzim cu urechile noastre fizice, fiind o oglindă pentru a vedea o versiune mai autentică a sinelui nostru. Cu patru ani în urmă, Nadayana a lansat primul album de studio care poartă numele „Nine“, ca un umil omagiu adus complexității acestui Univers, un disc care conține nouă ofrande spre Infinit.

„După patru ani, noul album vine cu un mesaj care nu poate fi ținut în tăcere, mai ales în aceste momente grele cu care ne confruntăm la nivel global. «ONE» (unu) este un tribut al unității noatre în Spirit. «Dacă Nine» este o poveste a copacului universal din care facem parte cu toții, «One» este o poveste a sămânței în sine, a esenței din care a ieșit acest copac și unde ne întâlnim cu toții, în lumina inimii“, spune artistul timișorean despre noul său disc.

Pentru apariția noului material discografic, Nadayana a lansat o campanie de crowdfunding, iar cei care vor participa la această acțiune vor avea parte de o serie de recompense care includ printre altele și unul din minunatele instrumente acustice aflate în posesia artistului timișorean.

„Cu această campanie de crowdfunding îi chem pe cei care rezonează cu acest sound și acest mesaj să își alăture forțele și să lucrăm ÎMPREUNĂ pentru a lansa acest album.


Există o forță invincibilă în acest univers care poate face orice vis să fie posibil. Acest album a fost creat cu această forță la baza intenției sale. Producția unei înregistrări de calitate are, de obicei, un preț considerabil și precomandând acest album veți ajuta să acoperiți costurile pentru închirierea de studio pentru două săptămâni, ingineri de sunet și asistenți tehnici, mixaj, mastering, artă grafică, producția de CDuri, distribuția și publicarea online, publicitate, producția video și alte costuri diverse care pot apărea. Ca un act de recunoștință pentru partea dvs. în această misiune, voi trece numele tuturor celor care susțin financiar această campanie de album în coperta albumului. În plus… veți avea șansa să câștigați unul dintre instrumentele mele personale. Un handpan OMANA C # Pentatonic. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea chiar să cumpărați un handpan, un concert on-line sau o vacanță de vis de 3 zile în munți la asistarea producției unui videoclip cu concert privat“, ne-a explicat Claudiu Lazarciuc.

Mai multe amănunte despre această acțiune de crowdfunding a noului album Nadayana se pot găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.