Fiul celebrului om de afaceri Georgică Cornu, reținut pentru furt împreună cu...

Fiul celebrului om de afaceri Georgică Cornu, reținut pentru furt împreună cu alte persoane

4
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la secția 4 din Timișoara au reținut, azi noapte, patru persoane, printre care și pe fiul celebrului om de afaceri Georgică Cornu, Andrei. Cei patru sunt acuzați că, în 30 iunie, au furat haine de firmă din cele două mall-uri din Timișoara. Prima lovitură a fost dată, după ora 18, în magazinul Peek & Cloppenburg din Shopping City Timișoara de unde au furat marfă de 10.000 lei, după care au plecat cu o mașină la Iulius Mall, în magazinul aceleiași firme, de unde au sustras marfă de 4.000 lei.

Fiul milionarului, care în vremurile sale de glorie era numit ”regele asfaltului din Banat”, ar fi fost cel care s-a ocupat, în special, de transport în timpul loviturilor.


Ieri, au fost efectuate cinci percheziții în urma cărora au fost descoperite o parte din bunurile furate. De asemenea, anchetatorii au ridicat și trei telefoane mobile.

”La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 au reținut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani,bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 4, au fost identificati 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, a anunțat Poliția Timiș.

Numele lui Andrei Cornu a devenit cunoscut încă de acum șapte ani când era elev la Liceul Lenau din Timișoara și la 13 ani a fost filmat în timp ce-și bătea un coleg cu o bâtă, conform libertatea.ro. Ulterior, Andrei a postat pe pagina sa de Facebook întâmplarea cu comentariul ”cred că nu a mai stat pe fund o săptămână”. Conform aceleiași surse, a publicat și alte imagini în care își recunoaște nonșalant corigențele, apare conducând un ATV sau își pupă colegele.

4 COMENTARII

  1. Numai mama de asemenea lepre sa nu fi….saraca Oana…dupa o viata de rahat oferita de G Cornu….aceleasi maniere au si urmasii…tupeul jegos se trensmite ereditar probabil

  2. Asa tată ,asa fiu … ce ne mai injura Cornu in sedinte, urla la noi: „Hotilor ,va fac dosar penal !!!” , el credea ,nu stiu de ce , ca toti il fura … era obsedat …ne taia din salarii , din banii de concediu ne cumparam chestii din magazinele lui la pret de heroina… urate vremuri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.