Ripensia Timişoara nu poate disputa amicale în cantonamentul de la Buziaş. Primul...

Ripensia Timişoara nu poate disputa amicale în cantonamentul de la Buziaş. Primul test ar putea fi la finele lunii, cu o colegă din B

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a început miercuri stagiul centralizat de la Buziaş. Deşi sperau că vor întâlni două divizionare D pe perioada acestuia, roş-galbenii nu pot să evolueze contra Lugojului şi UVT-ului, deoarece cele două formaţii nu au efectuat testele pentru depistarea noului coronavirus. Altfel, FC U Craiova 1948 ar putea fi primul adversar din perioada de pregătire pentru elevii lui Cosmin Petruescu.

„Ripi” a mers la Buziaş cu un lot similar celui de la reunire. Tot 24 de jucători, dar cu două „amendamente”, juniorii Florin Dobie şi Ionuţ Gavrilă au fost împrumutaţi la divizionara C Şoimii Lipova.


Numărul jucătorilor pregătiţi de Cosmin Petruescu nu s-a schimbat însă, dar media de vârstă a scăzut şi mai mult. Conform liga2.ro au mai fost promovaţi puştii Valentin Velcea jr. şi Dan Sebastian, primul e goalkeeper, are 16 ani şi a fost crescut mai întâi de ACS Poli, iar al doilea, mijlocaş în vârstă de 17 ani, s-a mai pregătit cu echipa I.

Stagiul de la Buziaş se va încheia pe 24 iulie, dar ripensiştii vor rămâne fără joc amical de la reluarea pregătirilor. Deşi au efectuat testul pentru depistarea COVID-19, roş-galbenii nu prea au adversari în zonă care să fi făcut acelaşi lucru, cel puţin nu în ligile inferioare, acolo de unde provin CSM Lugoj şi CSU UVT, adversarii stabiliţi iniţiali pentru datele de 18 şi 22 iulie. Reamintim că timişorenii nu au putut juca, din acelaşi motiv, cu FC Bazoş, pe 11 iulie, grupare din „Judeţ” (L5). Primul amical ar putea fi pe 29 iulie u FC U Craiova 1948, nou promovată în Liga 2 şi care a efectuat testarea impusă de protocol pentru a juca în amicale. Meciul e posibil să aibă loc la Dr. Tr. Severin.

Cu alţi doi adversari anunţaţi deja „Ripi” poate evolua sigur, e vorba de CSM Reşiţa şi Şoimii Lipova, ambele au făcut testarea şi au remizat chiar într-o partidă directă astăzi. Meciul cu rossoneri e pe 8 august iar cu arădenii pe 15 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.