Apă până la genunchi pe străzile din Dumbrăvița. Curțile, inundate după ce...

Apă până la genunchi pe străzile din Dumbrăvița. Curțile, inundate după ce canalizarea nu a făcut față

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-842464782">

Ploaia din această după amiază a dat peste cap localitatea Dumbrăvița. Canalizarea nu a mai făcut față și apa s-a revărsat pe străzi, ajungând până la genunchi și intrând în curțile caselor.

Un localnic a filmat inundația din curtea sa, comentând ”așa arătă curtea mea cu apă din canalizare. Din păcate pe video nu pot să-i trimit un miros că i-aș da direct la Victoraș (Victor Malac, primarul din Dumbrăvița, n.a.) în casă. Mizerii ce sunteți”.

Singurii bucuroși au fost copiii care s-au jucat prin bălțile apărute pe străzi. Localnicii au postat mai multe înregistrări cu inundațiile din localitate, unul dintre ei comentând ”Welcome to DumbrăVeneția”.

 

7 COMENTARII

  1. Na acuma se vede ce Teapa au luat cei care și au cumpărat locuințe acolo cu o grămadă de bani. Sa stea în mocirla. Miros groaznic după ploaie, microbi și bacterii, igrasie pe pereți etc etc.
    Dumbrăvița sat în mocirla de acum încolo.

  2. Când te-ai trezit să comentezi, nu știai că nu știi sa scrii corect?
    Acuma să-ți și răspund la întrebare, deși sunt aproape sigur că e degeaba: Canalizare există în Dumbrăvița, doar că e făcută prost și în bătaie de joc. Lumea când își cumpără casă, în general nu caută după calitatea lucrărilor de canalizare de prin cartier, pentru că se pare că e mai naivă din fire. Tu când ți-ai cumpărat casă/apartament ai căutat prin canalizare ca să vezi că e facută cum trebuie de către primărie?

    • „Canalizare există în Dumbrăvița, doar că e făcută prost și în bătaie de joc.” deci, practic, NU EXISTA. ce papagal esti.

  3. Ce mai comentati atat ! Avantaj au in acest caz au cei ce stau pe deal Oare nu in toate localitatile, fie orase mari sau mici , sau sate exista aceste probleme cand vine o ploaie cu un debit peste limite normale? Dlor perfectionisti, nu poate fi totul perfect !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.