Album de debut fabricat în Timișoara: Kings are Overrated a lansat un...

Album de debut fabricat în Timișoara: Kings are Overrated a lansat un disc cu nouă piese

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Kings are Overrated a lansat albumul de debut „People We Keep Calling Ghosts“, materialul conținând 9 piese care conform descrierilor membrilor trupei sunt „un melanj de muzică electronică, synth pop și new wave”.

Concertul de lansare a acestui material discografic a avut loc duminică 6 septembrie la Faber Community din Timișoara, iar cu o zi înainte, sâmbătă, 5 septembrie, trupa formată la sfârșitul anului 2018 a susținut un concert inclus în cadrul Flight Festival 2020, eveniment desfășurat la Aeroportul Cioca de lângă Timișoara.

„Ne-am gândit să nu facem un șir de genuri muzicale.


Suntem de acord că în stilul nostru de muzică se pot găsi mult mai multe subgenuri, dar putem spune că synth pop și new wave sunt mai predominante. Ne-am oprit la genurile pe care le abordăm prin experimentări. De fapt, nu putem spune ca ne-am oprit la ceva. Putem spune însă că genul cu care ne-am autoetichetat nu ne-a reținut vreodată și nici nu ne va reține din a lansa o piesă din altă felie. Sunt mulți artitiști care ne inspiră, să spunem așa. Ideea e că ascultăm foarte multă muzică, foarte diferită și nu avem o listă cu numa pe care să le catalogăm ca inspirație“, ne-au declarat membrii formației timișorene despre stilul lor muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.