ASU Politehnica a mai efectuat un transfer. Alb-violeţii au împrumutat un mijlocaş...

ASU Politehnica a mai efectuat un transfer. Alb-violeţii au împrumutat un mijlocaş de la FCSB

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica nu şi-a încheiat campania de achiziţii deşi a avut un start fericit de sezon. Alb-violeţii au înregimentat un tânăr care s-a antrenat deja sub comanda lui Octavian Benga. Rareş Toader aparţine de FCSB, e mijlocaş polivalent şi va evolua la Timişoara sub formă de împrumut pe parcursul sezonului 2020-21.

Toader (17 ani) s-a născut la Călăraşi şi a fost remarcat de Florin Răducioiu când se pregătea cu lotul naţional U15.


A urmat mutarea sa la Bucureşti, la Academia din capitală a celor de la Atletico Madrid. A evoluat la juniorii B ai grupării Metropolitan, dar şi în campionatul Elite U17 pentru Rapid, înainte de mutarea sa la echipa secundă a lui CSU Craiova. A debutat pentru cea din urmă la nivelul Ligii 3, unde a bifat două prezenţe în campionatul trecut iar în iarnă a fost transferat de FCSB.

“La început am fost mai tăcut, când am văzut atâţia seniori cu experienţă la Politehnica. Precum Scuti, Mera, Bogdan Vasile sau Munteanu. Am mai vorbit cu Vasile despre cine a mai rămas la Călăraşi, pentru că a jucat şi el acolo. De asemenea îl ştiam, de la distanţă, pe Alex Munteanu, căci mergeam pe stadion la meciurile Dunării din Liga I. Între timp m-am obişnuit să mă pregătesc alături de asemenea jucători. Îmi place oraşul, jucătorii, staff-ul, tot! Domnul Dan Alexa mi-a spus că ţinta noastră este play-off-ul şi să obţinem cât mai multe victorii. Mi-aş dori, de ce nu, să promovăm, avem echipă şi un grup puternic!”, a spus Rareş Toader despre primele sale impresii pe Bega.

ASU Poli i-a mai transferat în această perioadă pe Pamfile (Baia Mare), Plazonja (Hermannstadt), V. Lolea (Reşiţa), D. Andrei (Comprest GIM) şi Al. Popescu (Craiova). Echipa pregătită de Tavi Benga are şapte puncte după trei etape şi joacă sâmbătă, de la ora 11, pe terenul Reşiţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.