Membru important al grupării Boncu, prins în flagrant de polițiștii de la...

Membru important al grupării Boncu, prins în flagrant de polițiștii de la ”Crimă Organizată”

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la ”Crimă Organizată” Timișoara au reușit, aseară, prinderea în flagrant a unui membru important al grupării conduse de Lucian Boncu. Investigațiile au început în momentul în care DIICOT a obținut informații că, deși este în arest la domiciliu, Paul Ștefan – care este trimis în judecată pentru trafic de cocaină, cămătărie și constituire de grup infracțional organizat – continuă activitățile ilegale.

Vă reamintim că Paul Ștefan era unul dintre cei cu care Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și omul de încredere al primarului Nicolae Robu, chefuia alături de Boncu și s-a dus să-l apere când liberalul a provocat scandalul din clubul Fratelli.


Paul Ștefan este, de asemenea, trimis în judecată în dosarul sechestrării unui bucureștean în clubul de jocuri de noroc Champions.

Din anchetă a reieșit că Paul Ștefan a continuat să-i ceară unui bărbat care i-a împrumutat bani să-i returneze mult mai mult decât a primit. Deși datornicul îi tot plătea i se spunea că banii plătiți reprezintă doar plata pentru faptul că a întârziat cu restituirea sumelor. Ieri, după ce victima i-a dus 2.000 de euro lui Paul Ștefan, polițiștii au pătruns în locația unde stă și au găsit banii. Sub escorta jandarmilor, a fost dus pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara. Paul Ștefan a fost lăsat, după miezul nopții, să plece acasă în arest la domiciliu. Ancheta DIICOT Timișoara continuă.

3 COMENTARII

  1. cheltuitorule…nu stii nimic de legi…te bagi ca musca in kkt….posibil acum are un alt dosar penal…isi agraveaza situatia la cele deja existente…si cand se aduna toate condamnarile pentru fiecare fapta,ramane cea mai mare de executat plus o treime ,,bonus,, de la celelalte…deci daca se judeca pe liber sau este la arest la domiciliu,,tot nu scapa de sentiinta definitiva(bineinteles e nevinovat pana la condamnarea definitiva care poate dura si 3-4-5 ani in romania)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.