Muzică electronică în grădina Atelier 22, sub umbrela LoudNoiz Music

Muzică electronică în grădina Atelier 22, sub umbrela LoudNoiz Music

0
DISTRIBUIȚI
Deelow și the FLO vor mixa vineri la Grădina Atelier 22

Amatorii de muzică electronică din Timișoara sunt invitați la un eveniment dedicat acestui gen muzical care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, vineri 25 septembrie, de la ora 18, la Atelier 22 Garden, unde vor mixa Deelow și The FLO în cadrul unei petreceri derulate sub umbrela LoudNoiz Music.

LoudNoiz s-a format în 2013 de la ideea de a reinventa scena Drum’n’Bass și Dubstep din Bucuresti prin lansarea de noi artiști și dj. Inițial totul a plecat de la petreceri mici între prieteni și un Podcast pe internet care promova tinerii artiști. La prima petrecere aniversară, băieții de la LoudNoiz și-au propus să schimbe total conceptul cu care și-au obișnuit publicul, asa că au organizat petreceri din ce în ce mai mari aducând și artiști internaționali.

The FLO este unul din producătorii cunoscuți în scena românească de drum and bass care și-a început cariera în 2009, iar doi ani mai târziu și-a lansat primul E.P.


numit „Ideological War” la Elektroshok Records. După ce a organizat câteva evenimente și a pus bazele casei de discuri LoudNoiz Music, a editat piesa Everybody și o compilație de dnb cu artiști autohtoni numită „First Blood Vol. 1”.  În 2020 artistul a editat „One by One” alături de Karina la  Nine Barz Music, „Distresss Signal” la casa de discuri LoudNoiz și se pregătește să lanseze track-ul „Anger Invasion” alături de Freqax la casa de discuri Pulsatil Records.

Pe numele său adevărat Lucian Blințu, Deelow a activat timp de 5 ani ca și toboșar în formația Phaser, alături de care a susținut o serie de concerte la  unele dintre cele mai mari festivaluri din țară. Mai apoi s-a implicat în conceptul de petreceri Bass Rush  și după ce a câștigat locul al III-lea la concursul DJ Challenge organizat de clubul timișorean Setup Venue, a ajuns să colaboreze cu o serie de locații din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.