Casa de discuri timișoreană Psihodrom lansează o compilație de muzică electronică

Casa de discuri timișoreană Psihodrom lansează o compilație de muzică electronică

0
DISTRIBUIȚI
Solistul Implant pentru Refuz și Blazzaj, Vita, e prezent pe această compilație

Psihodrom Records lansează online pe platforma Bandcamp o compilație realizată majoritar de artiștii care publică la această casă de discuri, împreună oferind o reprezentare semnificativă a scenei de muzică electronică din Timișoara. Lansarea va avea loc luni 2 noiembrie iar compilația conține doar producții în premieră și va fi disponibilă gratuit pentru o perioadă limitată de timp. Cover artwork-ul este realizat de artistul vizual Eugen Neacșu.

Printre artiștii care apar cu piese pe acest album se numără și solistul trupelor Implant pentru Refuz și Blazzaj, Octavian Horvath ( „Vita“) care e prezent aici sub pseudonimul de 150 Stoka. Un alt proiect local care figurează cu o piesă pe această compilație este Doctorul Sinteză.  În spatele proiectului cu pricina se află Uțu Pascu.


basistul și inginerul de studio care a colaborat cu nume ca Brigada Artistică Urbană, Blazzaj, Kumm, Aievea, Iordache, Moon Museum, Vlaicu Golcea, JazzyBIT, Brum, Mircea Tiberian și mulți alții alături de care se află artistul vizual Cristian Văduva, „vinovat“ pentru multe chestii faine care i-au acompaniat de-a lungul anilor pe cei de la Implant pentru Refuz, de exemplu. Daniel Dorobanțu și Thy Veils (proiectul inițiat de el) figurează cu câte o piesă pe acest album, iar timișorenii de la We Are Creepz și proiectul lor Grav sunt alte nume care se regăsesc pe acest material sonor.

Tracklist-ul albumului: 1. 150 Stoka – Remuu, 2. Lemarian – Sliding on Silence 3. Vlaicu Golcea & Kinga Ötvös – You’ve Heard It Many Times Before, But Not Like This 4. Doctorul Sinteză – 0012 5. Thy Veils – Upstream 6. V.A.G. – The Lighthousekeeper 7. Grav – I am, because of you 8. Laniard – The Hive 9. Alex Halka – Sleazy 10. We Are Creepz – Zenit 11. Enikeni – Safeaef 12. Daniel Dorobanțu – Allemande.

Colectivul Psihodrom s-a născut în urmă cu șase ani și are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale. În acest an, sub această „umbrelă“ s-a născut și Psihodrom Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.