PNL Timiș a stabilit procedura și criteriile prin care își va desemna...

PNL Timiș a stabilit procedura și criteriile prin care își va desemna candidații pentru alegerile parlamentare

0
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Județean interimar al PNL Timiș a decis, în ședința de joi, ca liberalii care doresc să se înscrie în procesul de desemnare al candidaților pentru alegerile parlamentare din acest an să își înainteze intențiile la Secretariatul General al PNL Timiș până în 10 octombrie, ora 24.

Candidatul trebuie să depună o cerere de intenție, precum și o scrisoare în care să precizeze ce îi califică pentru a deveni deputat sau senator și proiectele pe care le are într-un viitor mandat.


De asemenea, candidații trebuie să depună un CV profesional și politic.

„PNL face cea mai transparentă acțiune de selectare a candidaților pentru alegerile parlamentare dintre toate forțele politice din Timiș. Chiar dacă timpul este limitat, candidații vor trece atât prin filtrul primarilor PNL, cât și prin filtrul Biroului Politic Județean interimar. Criteriile care contează sunt integritatea, competența și profesionalismul”, a precizat Alin Nica, președintele interimar al filialei.

La ședința BPJ din 15 octombrie, candidații vor fi invitați să se prezinte în fața colegilor liberali, iar votul care va urma va fi secret. Procedura se aplică și în cazul membrilor PNL care și-au depus intenții de candidatură în primăvara acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.