Grei ai lumii interlope din Timișoara, chemați în instanță ca martori să-l...

Grei ai lumii interlope din Timișoara, chemați în instanță ca martori să-l apere pe Lucian Boncu

7
DISTRIBUIȚI

Un nou martor cu identitate protejată a fost audiat, la Tribunalul Timiș, în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu. Acesta a declarat în fața instanței că ”ăl știam pe Boncu de la cazino. Organiza petreceri la aprtamentul lui din Giroc unde se consuma cocaină. Erau persoane care aduceau droguri – ”Becali”, ”Jack”. Boncu le solicita pe telefon acestora să aducă droguri. Boncu era prieten cu Paul Ștefan. Știam de droguri din auzite. Boncu era văzut ca un lider. Toată lumea ăl asculta, nimeni nu trecea peste cuvântul lui.


Pe cei de lângă el, practic, îi conducea. Îi teroriza pe cei care nu-l ascultau. La chefuri participau apropiați- ”Calu”, ”Oiță”, ”Becali”, Nicu șoferul, ”Jack”, ”Baghera”. Din câte știu, Boncu le oferea droguri celor prezenți, dar nu pot să precizez exact cui. Am auzit că ”Jack” i-a adus droguri. De la el știu că a participat la chefuri”.

Apărătorul lui Boncu, avocatul Mihai Pașca, a solicitat și instanța a încuviințat audierea mai multor martori, apropiați ai liderului interlop, care ar trebui să spună ce știu despre existența sau nu a unui grup infracțional organizat, una dintre infracțiunile pe care nu a recunoscut-o. La termenul din 11 octombrie urmează să fie audiați – Alin Huc, Sașa Marcov, Vasile Adumitroaie, Daniel Gheta, Mladenovici Milorad, în al cărui dosar Boncu l-a ”sifonat” pe Novac Radu zis ”Jack” și care este condamnat la 16 ani și șase luni de închisoare pentru trafic internațional de cocaină, și Mihele  Beatrics Vanetta.

7 COMENTARII

 1. nu va grabiti cu presupusul…sa vedeti ce de ajutor o sa fie pt Boncu martorii astia interlopi…sunt doar mari,slaninosi..dar creierul lasa de dorit…credetima ii cunosc bine pe majoritatea…Boncu pedeapsa finala definitiva din toate procesele o sa ajunga pe la 13-15 ani….o sa vedeti
  sa aduca sarbii cu kalasnikoavele sa-l salveze:))))

 2. “Ghei” buna asta!
  Auuu, n-ai cum asa ceva! As intreba totusi, acum daca Robu a plecat acasica si nu-l mai protejeaza pe Nasleu, il cheama oare baietii simpatici din Servicii sa-l audieze si pe el putin!? Acum nu-l mai are “pe tati” sefu’ la primarie si deh…e greut, tot mai greut
  Si sa spuna si el TOT ce stie din si despre grupul din care facea parte
  Ca doar unii ii erau “bodyguarzi”, deci se cunosteau bine, foarte bine!
  Daca nu il audiaza putin si pe Nasleu teleleu, inseamna ca Justitia cu tot cu Serviciile sunt de si sunt toti implicati intr-un fel sau altul!

  • iti dai seama ca daca pana acum DNA-ul a dormit in post, nu e nevoie sa avem nicio pretentie. ramane doar sa ne facem singuri justitie si asta e…

 3. DIICOT-ul, nu DNA-ul ;)) impreuna cu baietii misto din Servicii ;))) care oricum STIU TOT! E politica treaba, a fost campanie, vrajala ieftina cu COVID, SANCHI de parca le-ar pasa procurorilor, judecatorilor,etc…acum ar trebui sa apara rezultatele, pt ca dupa parerea mea, zarurile au fost aruncate!
  Ce nu inteleg e de ce dureaza un proces mai mult de 1 AN de zile???cand in MAXIM 6 luni, trebuie sa fie data sentinta judecatoreasca FINALA, fara drept de apel!!! Toate se leaga…si pe astia o sa-i lege ;))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.