Interlopul Lucian Lazăr ”Baghera”, partenerul lui Boncu de ”tras” cocaină, audiat din...

Interlopul Lucian Lazăr ”Baghera”, partenerul lui Boncu de ”tras” cocaină, audiat din nou la DIICOT

4
DISTRIBUIȚI

Un interlop apropiat de Lucian Boncu este audiat, din nou, în această dimineață, la sediul DIICOT Timișoara. Lucian Lazăr, zis ”Baghera”, un apropiat al omului de afaceri Pascu Puiu Minda, unul dintre ”greii” din Giroc, a fost interceptat, în timpul anchetei, în timp ce trăgea cocaină împreună cu Boncu.


Acesta a fost înregistrat în timp ce îi poveste liderului interlop că ””am luat unu și unu mi l-o dat cadou. Bine.. eu le fac scurte așa, frate. Ăștia, frate, dintr-un gram… de trei ori, pac e gata! Eu dacă stau la unu,.. stau de la 10 seara până la 5 dimineața”. Boncu l-a certat pentru scandalurile pe care ”Baghera” le-a provocat în locații unde paza era asigurată de firma sa, după care au continuat partida de prizat cocaină.

În instanță, după ce în fața anchetatorilor a recunoscut totul pus în fața imaginilor surprinse în locuința lui Boncu, ”Baghera” și-a schimbat declarația, susținând că nu-și mai amintește prea multe. Lucian Boncu a cerut ca Lază să fie audiat ca martor din nou, lucru aprobat de instanță să se întâmple la următorul termen de judecată.

”Nu știu de ce m-au chemat. Probabil că e legat de dosarul lui Boncu. În calitate de martor m-au chemat. Nu cred că-s lucruri noi, nu are cum. Nu am eu mai multe…”, a declarat Lucian Lazăr, astăzi, la intrarea la audieri. Vom reveni cu amănunte.

4 COMENTARII

  1. Smecheri de smecheri mafioti… dau sifon pe gratis ca sa scape:)))

    Interlopii astia daca nu ii leaga garda posibil sa moara oricum de obezitate morbida!

  2. Daca a luat unu si unu la dat cadou, dupa care le a impartit pe masa cu boncu si restu insemna ca este trafic de cocaina, rugam justitia sa pedepseasca acest infractor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.