Nicolae Robu, după ce n-a câștigat alegerile nici măcar în cartierul său:...

Nicolae Robu, după ce n-a câștigat alegerile nici măcar în cartierul său: „Eu am mers pe ideea să am un cartier pilot”

8
DISTRIBUIȚI

„Bate un vânt spre altceva”, este concluzia primarului Nicolae Robu, care a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că nici măcar în cartierul Soarelui, unde locuiește, nu a câștigat alegerile. Referindu-se la un proiect pentru Școala Generală 30, primarul în funcție a spus că i se reproșează că a făcut prea multe pentru cartierul Soarelului.

„Eu am mers pe ideea să am un cartier pilot. Dar eu îi cunosc pe cei ce stau acolo? Cică sunt vecinii mei. Eu locuiesc pe strada Mareșal Constantin Prezan, care este abia acum în lucru. Aș spune că sunt beneficiar direct, dar nu am reușit să introduc strada mai devreme în lucru dintr-un milion de motive care nu au depins de mine. Dar, oricum, sunt peste 4.000 de locuri de parcare făcute în cartierul Soarelui, toate locurile amenajate. E acum, bate un vânt, care e spre altceva, nici în cartierul Soarelui n-am câștigat alegerile, așa că… Eu m-am bazat tot timpul pe realizări, însă, se pare că modelul de dezvoltare pentru Timișoara e altul și eu am recunoscut, cu fair-play, e dreptul majorității populației, să opteze pentru ce i se potrivește, binele și răul sunt relative, nu pot eu să impun.


Nu m-ați auzit împroșcând cu noroi și nici nu o să mă auziți. Eu m-am comportat cu toată lumea foarte civilizat, dar evident că am și reacționat atunci când mi-a fost călcată demnitatea. Eu am respectat pe toată lumea, prostiile astea cu aroganța nu au nicio legătură cu mine. Cine mă cunoaște pe mine ridică din umeri și spune cum se poate spune despre omul ăsta că este arogant? A fost o intoxicare și, sigur, eu poate am ridicat mingea la fileu atunci când mi-am apărat demnitatea și poate ar fi fost mai potrivit să întorc spatele decât să îmi apăr demnitatea în fața unor oameni care nu ar fi meritat replică din partea mea datorită incorectitudinii de care au dat dovadă, nu din alte considerente, nu din punct de vedere al ocupației, al condiției sociale, al studiilor. Eu le spun săru mâna tuturor doamnelor, de la academiciene la femei de serviciu. Și oamenii care mă opresc pe stradă se miră cât sunt de abordabil”, a declarat, marți, Nicolae Robu.

Foto: Arhivă

8 COMENTARII

  1. Pe stradă chiar era abordabil nea Robu, tre sa recunosc asta. In Primarie era imposibil de ajuns la el…
    Dar tre sa recunoastem si că USR Fritz, a speculat la maxim impresia publică creata de o parte a presei la adresa sa. Practic voi ati creat terenul ultrafavorabil ptr victoria lui Fritz. Altfel n-ar fii castigat neamtul! Oare stie si el asta?! Sau se imbata cu apă si multi lauri. La fel ca Robu sintoti narcisistii, Doar că ăsta e mai tînar. Dar la fel de disperat după atentie Mediatică. Altfel cum sa explici iesirile sale fara numar prin TV, la fel ca cea din Pta Opetei in seara victoriei, in care se simtea ca marele lider cuceritor, cum urla el ca disperatu slogane de cuceritor, cocoțat pe niste europaleti

    • si cei din presa traiesc in acelasi oras. robulake, in schimb, traia in mintea lui senila si in mercedes.

  2. Nu domnu Robu… aroganta se poate considera si apararea lui Nasleu prin celebra: „inca am de unde sa pierd” sau „mergeti la USR”.

    Numai de aici s-au pierdut intre 2000 si 5000 de voturi.

  3. Gresit dl. Robu, eu nu te-am respectat…
    E nasol dupa 4+4 ani pe post de primar, abia atunci sa-ti dai seama ca lumea altceva vrea! Pana acum nu a venit ideea de a intreba daca oamenii apreciaza, daca vor? Oricum… prea tarziu, lasa-ne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.