Primul mesaj public al lui Dominic Fritz după modelul Robu

Primul mesaj public al lui Dominic Fritz după modelul Robu

8
DISTRIBUIȚI
Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, astăzi că și-a făcut și cel de al doilea test pentru coronovirus și a ieșit și acesta negativ.  ” Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare.


M-am încălțat deja pentru o plimbare la soare!
Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță”, a scris Fritz pe Facebook.
Primarul ales a făcut și un anunț care prin exprimare aduce aminte de edilul Nicolae Robu pentru care totul era la superlativ  – ” în ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei”.

8 COMENTARII

  1. Primul mesaj public de tip neocomunist pentru timisoreni l-a avut d-l Fritz in Piata Operei din Timisoara la alegeri, cand a convocat „cateva sute” de persoane in plina pandemie, fara distantarea impusa de normele in vigoare si unii chiar fara masca. Ma intereseaza daca o sa organizeze parada LGBT in Piata Operei din Timisoara. In rest, din comportamentul dansului, pare in afara contextului real al orasului. 🙂

  2. A uitat insa la fel ca Robu sa isi faca MEA CULPA ptr toate zilele in care NU a purtat mască. La fel ca toti politicienii neaoși ! Românul Fritz, sufera de aceeași boală : incapacitatea de a RECUNOASTE cand a greșit. Asa ceva in Germania se taxeaza de electorat imediat!

    • nu a gresit cu nimic, ma pis pe virusul tau retardat. baga-te in casa si taie-ti si firul de internet, sa nu cumva sa iei covid prin internet

  3. Dupa ce au organizat sarbatorirea ilegala a castigarii alegerilor din centru, sa nu inceapa cu masuri stupide aplicate populatie, gen inchideri, botnite in parcuri si in zone pustii sau actiuni politienesti agresive. Sunt asteptari mari, iritarea populatiei ar insemna pasi inapoi. Oamenii asteapta sa se ocupe de problemele orasului nu sa intervina in vietile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.