Ioan Nasleu, mandat de aducere la Tribunalul Timiș în unul dintre dosarele...

Ioan Nasleu, mandat de aducere la Tribunalul Timiș în unul dintre dosarele ”fratelui” Boncu

3
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a amânat, astăzi, audierea martorilor din dosarul sechestrării de persoane în care DIICOT a decis trimiterea în judecată a liderului interlop Lucian Boncu deoarece nu s-a putut asigura prezența prin videoconferință a părții vătămate.


Vă reamintim că Draoș Badea a fost sechestrat în clubul Champions și bătut ore întregi fiind bănuit că a făcut ”șmen” la jocurile de noroc. Acum Badea este arestat într-un dosar de furt.

Deși instanța a citat cinci martori doar trei s-au prezentat. Printre absenți s-a aflat și Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, cel care chefuia cu Lucian Boncu și căruia îi dădea dedicații prin cluburile de manele. Instanța a dispus ca pentru Nasleu și celălat martor care nu s-a prezentat să fie emise mandate de aducere pentru următorul termen stabilit în 13 noiembrie, la ora 14.

Instanța a judecat și solicitarea prelungirii controlului judiciar pentru inculpații din dosar care mai au această măsură. Apărătorii au invocat faptul că Lucian Boncu și Paul Ștefan nu mai au niciun fel de măsură preventivă în acest dosar, că a trecut mai bine de un an de când clienții lor au diverse forme restrictive ale drepturilor și libertăților, că este presiune mediatică în acest caz prin faptul că în sală la fiecare termen este un jurnalist de la PRESSALERT.ro care relatează ce se întâmplă sau că nu există probe că inculpații ar influența martorii. Tribunalul Timiș a rămas în pronunțare.

 

3 COMENTARII

  1. Săracul Ionuț ! E victima abuzurilor statului paralel… Au bătut palma homosexualii de peste tot sa “îl tragă la fund” . Ajutați și de neomarxisti și aia care au fost Deposedați de sandvișurile de acasă prin pălmuire . Numai ghinioane . Și astalalt care ieri plănuia sa împuște un jurnalist, atentate cu Kalașnikovul șamd pe stil Austria e acasă , bine mersi . Ii doare in șlapi când beau la masa cu judecătorii și trag la baie tot împreuna . :))( de rasul … lumiii

  2. Bravo Dragos! nu te lasa! fii acolo si arata fata ascunsa a mafiei!
    Presiunea mediatica ii deranjeaza? in cazul asta e chiar foarte bine ca probabil daca nu erai tu astia la ora asta erau liberi prin oras!

    Nu pot sa inteleg totusi de ce celelalte ziare din oras nu scriu despre cazul asta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.