Dovadă de „civilizație” din partea celor care ies din țară pe la...

Dovadă de „civilizație” din partea celor care ies din țară pe la vama Nădlac

3
DISTRIBUIȚI

Drumarii atrag din nou atenția că șoseaua nu este tomberon.


Angajații de la DRDP Timișoara au fost nevoiți, din nou, să salubrizeze și să igienizeze o porțiune din autostrada A1, în zona vămii Nădlac 2. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece șoferii și pasagerii care așteaptă să plece din România aruncă pe jos tot felul de resturi alimentare și deșeuri.

La punctul de frontieră Nădlac din județul Arad situația este similar și pe sensul de intrare în țară. Mizeria n-a apărut din senin. De vină este educația precară a unora dintre cei care trec pe aici. Din păcate, mulți dintre ei trăiesc de ani buni în Occident, dar acest lucru nu îi împiedică să uite să fie civilizați în țara de origine.

De la pahare de cafea, PET-uri, pachete de țigări goale, ambalaje de mâncare și până la mucuri de țigări, toate strică imaginea țării, mai ales pentru străini.

3 COMENTARII

  1. Astia sunt aia de trec pentru prima oara in afara tarii si de regula vin de la drum lung …oltenia.moldova .etc ..doamne ajuta ca pleaca din tara sa se intoarca cand ai chem E:U

  2. Da stimate,, fluieratoru” ești un om,, educat” cu adevărat dar unde sunt coșurile de gunoi le-ai vândut la,, fer vechi „?, cu siguranță nu ca sunt din plastic acum. Semnează un moldovean și un oltean. Mulțumesc.

  3. Domn’ oltean si moldovean… Daca nu sunt coșuri trebuie sa arunci pe stradă?? Eu le tin in mașina până găsesc un cos de gunoi…. Sunt curios dacă nu găsești un wc te „caci” in drum??? Te n două trei locuri de simpatic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.