Alira Mun a lansat un nou videoclip, filmat în Parcul Dendrologic de...

Alira Mun a lansat un nou videoclip, filmat în Parcul Dendrologic de la Bazoș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Solista Alira Mun a lansat un nou videoclip, care poartă numele de „Spațiu”, filmat în Parcul Dendrologic Bazoș. Clipul este rezigat de Alira Mun, filmat de Flavius Mărușcă și editat de Cristian Văduva, iar mixajul și mastering-ul audio au fost realizate de Attila Lukinich.

Parcul Dendrologic Bazoș este situat la 20 de kilometri de Timișoara, în Bazoșu Nou, comuna Bucovăț, județul Timiș. Ocupă o suprafață de 60 de hectare și cuprinde Parcul Mare, Parcul American și mai multe pepiniere destinate cultivării speciilor exotice. Parcul a fost amenajat între anii 1909 – 1914 la inițiativa contelui Ludovic Ambrozy, ambasador al Imperiului Austro-Ungar în Statele Unite ale Americii. Populat inițial cu zeci de specii botanice de pe continentul nord-american, parcul numără astăzi peste 1100 de specii de copaci de pe toate continentele.


Parcul Dendrologic Bazoș a fost declarat arie protejată în anul 1994 și face parte din Asociația Internațională a Grădinilor Botanice. Are cea mai completă colecție de stejari americani și carya din România.

Alira Mun este o vocalistă foarte expresivă și o producătoare de muzică electronică care în ultimii ani a oferit un flux constant de single-uri care gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale. Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare. Cariera solistei a fost marcată de întâlnirea ei cu timișoreanul Daniel Dorobanțu, materializată prin piesa „In Brightness“, care a devenit prima ei colaborare cu Thy Veils. „Noi secționăm muzica în genuri muzicale, dar ea nu are granițe…în fiecare dintre noi cântă o muzică. Îmi place să explorez teritorii necunoscute şi să ies din zona de confort iar acest lucru se reflectă si în creațiile mele“, a spus Alira Mun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.